Een Atelierruimte huren bij Place for Bizz

Naast de bedrijfsruimtes van Place for Bizz bieden we ook ateliers aan. Deze ruime units met een verhoogd plafond bevinden zich qua uitstraling tussen een bedrijfshal en een kantoor. Dankzij de rechtstreekse ingang en het ruimtelijke gevoel kunnen de ateliers voor diverse doeleinden worden gebruikt. In de praktijk zien we dat de ruimtes veelal worden gebruikt als kleine productieruimtes, reparatieruimtes of als kantoor.

Inclusief:

  • 24/7 toegang via eigen ingang
  • Verhoogd plafond
  • Water, verwarming en servicekosten inclusief
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Gebruik van kantoorapparatuur en vergaderruimte(s)
  • Gebruik receptiediensten (behalve Eindhoven centrum)
  • Flexibel huren, opzegtermijn van twee maanden
Afspraak maken

Met huurovereenkomst

Aanwezig in:

Eindhoven Centrum Helmond Valkenswaard Bekijk ons aanbod

Atelierruimte huren? Zoek niet verder!

Place for Bizz exploiteert al meer dan 40 jaar business centers. Door de jaren heen hebben we al meer dan 600 ondernemingen, klein en groot, gehuisvest. Wij bieden flexibele en vaste huisvesting voor zelfstandige professionals, flexwerkers, jonge groeiende bedrijven, MKB en corporate ondernemingen. Naast bedrijfsruimtes biedt Place for Bizz ook ateliers aan. Dit zijn ruime units met een hoog plafond, die qua uitstraling tussen een bedrijfshal en een kantoor in zitten. Vanwege de rechtstreekse ingang en het ruimtelijk gevoel kunnen de ateliers voor diverse doeleinden worden gebruikt. In de praktijk zien we dat de ruimtes veelal worden gebruikt als kleine productieruimtes, reparatieruimtes of als kantoor. Of je nu op je creatiefst bent in de vroege ochtend, midden op de dag of juist in de late uurtjes: jouw atelier is dag en nacht toegankelijk. Het is jouw plekje waar jij je creativiteit de vrije loop kunt laten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel.

Place for Bizz: dé plek voor jouw aterlierruimte

Bij Place for Bizz geloven we dat mensen zakelijk het beste uit de verf komen in een omgeving die voelt als thuis. Bij ons kunnen mensen zichzelf zijn en (h)erkend worden. Deel je successen en ervaringen met anderen, want anderen ontmoeten kan leiden tot mooie, nieuwe kansen. Je kunt bij ons terecht voor het huren van een privé kantoor, gedeeld kantoor of virtueel kantoor maar ook voor het huren van flexplekken. Daarnaast kun je op onze locaties in Eindhoven Centrum, Helmond en Valkenswaard een atelierruimte huren. Onze ateliers hebben hoge plafonds en zijn uitermate geschikt als kleine productieruimte of reparatieruimte. Ook worden deze ruimtelijke ateliers vaak gebruikt als kantoorruimte. Voor de perfecte persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ben je bij ons aan het juiste adres. Place for Bizz is mensgericht, open en overtreffend. Wij doen ons uiterste best om jou te ontzorgen, zodat jij je volledig kunt focussen op je onderneming. Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een kennismaking? Neem gerust contact met ons op.

Atelierruimte te huur bij Place for Bizz

De grote diversiteit aan ondernemers met een atelier, kantoor– of bedrijfsruimte zorgt ervoor dat jij altijd bent omgeven door mede-ondernemers om mee te netwerken, te sparren of elkaar te inspireren. Wanneer je ervoor kiest een atelierruimte te huren bij Place for Bizz hoef je nooit na te denken over onderhoud van je pand. Wij beheren het pand en zorgen ervoor dat het er professioneel uit ziet, zodat jij je kunt bezighouden met je eigen onderneming. Door onze cultuur van transparante beetrouwbaarheid met eerlijkheid als basis bouwen we niet alleen aan vertrouwen, maar ook aan duurzame relaties met onze klanten en partners. Place for Bizz heeft dé perfecte atelierruimte voor jou te huur! Ben je enthousiast geworden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken in onze vestigingen in Eindhoven, Valkenswaard en Helmond.

Bekijk ook de mogelijkheden van een Bedrijfsruimte

  • 24/7 toegang tot je bedrijfsruimte
  • Eigen toegangsdeur en eigen toilet aanwezig
  • Water, verwarming en servicekosten inclusief
Bekijk deze werkplek Bekijk alle werkplekken

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan