Place for Bizz: nieuwe kansen

Place for Bizz exploiteert al meer dan 40 jaar business centers. Wij bieden verschillende manieren om te werken, in een eigen of een gedeeld kantoor of in één van de flexomgevingen. In 1980 opende Place for Bizz het eerste business center in Valkenswaard. Door de jaren heen hebben wij al meer dan 600 ondernemingen, klein en groot, gehuisvest.

Met fullservice business centers in EindhovenHelmond en Valkenswaard biedt Place for Bizz flexibele en vaste huisvesting voor zelfstandige professionals, flexwerkers, jonge groeiende bedrijven, mkb- en corporate-ondernemingen.

Bij Place for Bizz geloven we dat mensen zakelijk het beste uit de verf komen in een omgeving die voelt als thuis. Daarom zorgen wij voor business centers waar mensen zichzelf kunnen zijn en (h)erkend worden. En waar ze hun successen en ervaringen kunnen delen met anderen. Want bij Place for Bizz zijn we ervan overtuigd dat anderen ontmoeten kan leiden tot mooie, nieuwe kansen. We doen er alles aan om jou een werkplek te bieden waar je je thuis voelt. Een plek waar je prettig en ongestoord kunt werken terwijl je deel uitmaakt van het actieve netwerk van Place for Bizz.

Bekijk ons aanbod Afspraak maken
Beeldmerk InBizzness
hexagon2
hexagon3
hexagon4
hexagon5
Logo InBizzness

"Ik ben vooral trots op ons personeel. Er komt behoorlijk wat bij kijken, om te zorgen dat alles goed verloopt en iedereen tevreden is. Maar we slagen er met zijn allen goed in. Mooi toch?"

Monique Verdonk

Operationeel manager

De kernwaarden van Place for Bizz

Mensgericht

Wij kennen onze huurders, en zij kennen ons. Het tonen van oprechte interesse en het actief zoeken naar verbindingen waar mogelijk, zijn voor ons essentiële elementen. Deze kernwaarde weerspiegelt onze toewijding aan het begrijpen van de behoeften en verwachtingen van onze huurders.

Open

We streven ernaar om een cultuur van transparante betrouwbaarheid in stand te houden, waarin eerlijkheid de basis vormt van al onze interacties. Door helder en recht door zee te communiceren, bouwen we niet alleen aan vertrouwen, maar ook aan duurzame relaties met onze klanten en partners.

Ontzorgen

Wij streven ernaar om onze huurders te ontzorgen in randzaken, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op een plezierige en productieve werkplek. Het ontzorgen in randzaken is niet alleen een service, maar een fundamentele waarde die ons definieert. Hierdoor ontstaat een werkcultuur waarin het welzijn van onze medewerkers centraal staat.

Overtreffend

Het zetten van dat extra stapje is voor ons geen verplichting, maar een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur. Door voortdurend te streven naar manieren om onze klanten te verrassen, bouwen we niet alleen sterke banden, maar creëren we ook een ervaring die de verwachtingen overstijgt.

Place for Bizz Valkenswaard

Er is altijd plaats voor jou.

Zoek in ons aanwezige aanbod en vind direct jouw ideale werkplek. Van flexplek tot bedrijfsruimte.

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan