Inbizzness: de business club van Place for Bizz


Inbizzness is dé plek waar huurders van Place for Bizz elkaar ontmoeten. Met 250 verschillende bedrijven, verdeeld over vier business centers, zijn wij graag de schakel om communicatie tussen huurders te faciliteren en bevorderen. Inbizzness is geen standaard business club. We onderscheiden ons van formele businessclubs door middel van leuke, interessante, leerzame, maar bovenal gezellige activiteiten en evenementen. Je ziet bij ons geen strakke pakken en stropdassen. We streven naar een informele en aangename sfeer. Net zoals je die kunt proeven in onze business centers.

Zorg dat je erbij bent!

Word ook lid van Inbizzness

Als lid van Inbizzness profiteer je van diverse voordelen. Je ontvangt lidmaatschapskorting en krijgt voorrang op deelname voor activiteiten, zo ben je altijd verzekerd van een plek. Daarnaast krijg je een naamsvermelding op deze pagina met een link naar je website. Een lidmaatschap kost slechts €120 per jaar. Hiervoor kun je deelnemen aan onderstaande vier activiteiten. Binnen Place for Bizz is iedereen welkom. Echter geldt er wel een maximum van twee leden per onderneming, om een divers gezelschap te behouden binnen de business club. 

Liever geen lid worden? Het is ook mogelijk om je per activiteit in te schrijven. Je betaalt dan €40 per persoon per activiteit. Aanmelden is mogelijk tot de activiteit vol is. 

Ik wil lid worden!

Programma

Vier keer per jaar komen huurders, van alle Place for Bizz locaties, bij elkaar om informatie, ideeën en ervaringen uit te wisselen. Maar bovenal te genieten van leuke, leerzame en gezellige activiteiten in een informele setting. Daarbij wordt rekening gehouden met een goede afwisseling van locaties voor bijeenkomsten in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard. Kortom, als huurder van Place for Bizz wil je hierbij zijn. Dit is het programma van 2023:

Aanmelden activiteiten

Inbizzness leden

Erik Stock
Organisatie Inbizzness

Loes Wijnen
Organisatie Inbizzness

Rianne Stevels
Organisatie Inbizzness

Robin Verberne
Organisatie Inbizzness

Inge Thomassen
Organisatie Inbizzness

Jouw bedrijfsnaam hier?
Word lid van Inbizzness

Nog even wachten tot de eerstvolgende Inbizzness bijeenkomst: