Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Valkenswaard
a great place for doing business

  • Vriendelijke ontvangst door onze hosts
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Kantoor, bedrijfsruimte of atelier te huur van 25m2 tot 150m2

Ben jij op zoek naar een ruimte om lekker te kunnen werken of vergaderen in Valkenswaard? Bij Place for Bizz Valkenswaard aan de Kerkhofstraat hebben we een heel fijn en inspirerend business center waar jij een bedrijfsruimte of kantoorruimte kunt huren voor korte of langere termijn. Valkenswaard is een bruisende plaats en er is van alles te beleven: borrels, lunches en netwerkbijeenkomsten. Er zijn volop kansen!

Plan een rondleiding Bekijk ons aanbod
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Ik ben Erik, en ik geef je graag een rondleiding!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik

Welke werkplek past bij jou?

Download de brochure voor een volledig overzicht

Download de brochure

Kom je bij ons werken? Deze services bieden wij jou.

hexagon1

24/7 toegang

hexagon2

Gratis koffie en thee

hexagon3

Vergaderruimtes

hexagon4

Receptiediensten

hexagon5

Post en pakketservice

hexagon6

Supersnel internet

hexagon7

Gratis parkeren

hexagon8

Telefoonservice

hexagon9

Inbizzness Netwerkclub

hexagon10

Kortlopende contracten

hexagon11

Schoonmaak service

hexagon12

Kantoorapparatuur

Place for Bizz Eindhoven Centrum

De voordelen van Place for Bizz Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Place for Bizz Valkenswaard is een sfeervol en kleurrijk business center met een grote diversiteit aan kantoor-, vergader-, bedrijfsruimtes en ateliers. Het bruist er van de ondernemersactiviteiten en de bereikbaarheid vanuit Eindhoven en België is erg goed. Het gezellige centrum van Valkenswaard, met veel winkels en horeca, is om de hoek. Daarnaast is er voldoende eigen parkeergelegenheid aanwezig en onze hosts staan altijd klaar om jou en je gasten te ontvangen met een kopje koffie.

Plan een rondleiding Bekijk ons aanbod

Kantoorruimte huren in Valkenswaard: Place for Bizz!

Bij Place for Bizz ben je aan het juiste adres voor een sfeervolle en kleurrijke kantoorruimte in Valkenswaard. Wij bieden hier een grote diversiteit aan kantoor-, vergader-, bedrijfsruimtes en ateliers. Of je nu op zoek bent naar een vaste werkplek of een flexplek: er is altijd ruimte voor jou! Place for Bizz biedt fullservice business centers voor zelfstandige professionals, flexwerkers, jonge groeiende bedrijven, MKB en corporate ondernemingen. Wij zorgen er met onze werkplekken voor dat mensen zichzelf kunnen zijn, (h)erkend worden en hierdoor zakelijk het beste uit de verf komen. Bij ons voel je je thuis! Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel.

Wij hebben hét perfecte kantoor in Valkenswaard

Place for Bizz is ervan overtuigd dat anderen ontmoeten kan leiden tot mooie, nieuwe kansen. Onze kantoorruimte in Valkenswaard is hier uitermate voor geschikt. Je kunt bij ons terecht voor een privé kantoor, gedeeld kantoor, bedrijfsruimte, atelierruimte, flexplek of flex kantoor en daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor vergaderen en coachen zonder huurovereenkomst. Bij ons is er altijd gratis koffie en thee en super snel internet. Dus ben jij op zoek naar een plek waar je prettig en ongestoord kunt werken? Wil jij die perfecte kantoorruimte in Valkenswaard vinden? Zoek dan niet verder, want Place for Bizz is er voor je.

Flexplek of vaste werkplek op onze kantoorruimte in Valkenswaard

De kernwaarden van Place for Bizz zijn mensgericht, open, ontzorgen en overtreffend. Wij vinden het belangrijk dat wij onze huurders kennen en zij ons. Wij hebben altijd plaats voor jou! Bij Place for Bizz vind je jouw persoonlijke, plezierige én professionele werkplek. Als jij een kantoor zoekt of flex kantoorruimte wilt huren in Valkenswaard, dan zit je bij dit sfeervolle en kleurrijke business center goed! Neem contact met ons op voor een rondleiding, een dag proefwerken of meer informatie. Tot snel!

 

Bekijk ook eens Place for Bizz Eindhoven De Hurk

  • Goede bereikbaarheid, direct gelegen aan de A2/N2
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Inpandige lunchroom
Bekijk deze locatie Bekijk alle locaties

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan