Een Gedeeld kantoor huren bij Place for Bizz

Naast het huren van een privé kantoor bieden wij ook de mogelijkheid om een kantoor te delen. Door een kantoor te delen blijven de kosten beperkt, maar kun je wel gebruik maken van alle voorzieningen die wij te bieden hebben. Daarnaast heb je persoonlijk contact met andere ondernemers: goed voor je netwerk! Bekijk de mogelijkheden in Eindhoven, Helmond of Valkenswaard.

Inclusief:

 • 24/7 toegang tot je kantoorruimte
 • Bureau, bureaustoel en afsluitbaar ladeblok of locker
 • Gratis koffie en thee
 • Supersnel draadloos internet
 • Gebruik van kantoorapparatuur, vergaderruimtes en receptiediensten
 • Professioneel vestigingsadres en postadres
 • Flexibel huren, per maand opzegbaar
 • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
 • Je deelt een kantoor maximaal met 3 andere ondernemers
 • Gas, water en elektra inbegrepen
Afspraak maken

Vanaf € 275 per maand

Met huurovereenkomst

Aanwezig in:

Eindhoven De Hurk Helmond Valkenswaard Bekijk ons aanbod

Place for Bizz: dé plek voor een gedeeld kantoor

Werk jij als ondernemer vanuit huis en wil je graag een eigen kantoorruimte huren, maar de kosten zo laag mogelijk houden? Het delen van een kantoorruimte kan dan een goede optie zijn! Vanuit huis werken lijkt altijd ideaal, maar het huren van een werkplek in een gedeeld kantoor biedt vele voordelen. Zo heb je altijd super snel internet, een professioneel vestigingsadres en postadres, gebruik van kantoorapparatuur, vergaderruimte en receptiediensten, gratis koffie en thee en nog veel meer! Je deelt een kantoor met maximaal vijf andere ondernemers. Bouw een netwerk op, bespaar kosten en profiteer van onze faciliteiten bij Place for Bizz. Er is altijd plaats voor jou! Zoek in ons aanwezige aanbod en vind direct jouw ideale werkplek, van flexplek tot bedrijfsruimte. Je kunt bij ons altijd vrijblijvend een dagje komen proefwerken, een ruimte bekijken of een rondleiding krijgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gedeelde kantoorruimte huren? Zoek niet verder!

Bij een gedeeld kantoor wordt vaak gedacht dat het rumoerig is, maar iedereen komt met hetzelfde doel als jij: alles uit je onderneming halen. Of het nu gaat om zelfstandige professionals, flexwerkers, jonge groeiende bedrijven, MKB en corporate ondernemingen: iedereen is welkom bij Place for Bizz in Eindhoven, Valkenswaard en Helmond. Door de jaren heen hebben wij al meer dan 600 ondernemingen, klein en groot, gehuisvest. Wij bieden een plek waar je prettig en ongestoord kunt werken terwijl je deel uitmaakt van het actieve netwerk van Place for Bizz. Wij kennen onze huurders en zij kennen ons: wij streven naar een cultuur van transparante betrouwbaarheid en bouwen niet alleen aan vertrouwen, maar ook aan duurzame relaties met onze klanten en partners. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over gedeeld kantoor huren? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel!

Wil jij een gedeeld kantoor huren bij Place for Bizz? Dat kan!

Place for Bizz is er voor jou en je onderneming! Naast een werkplek kun je bij ons ook gebruik maken van gratis parkeren, een centrale receptie met vriendelijke hosts en vergaderruimtes. Onze hosts zullen je klanten en relaties op een professionele en prettige manier ontvangen en begeleiden naar jouw kantoor. Een gedeelde kantoorruimte huren biedt vele voordelen: bij Place for Bizz ben je echt aan het juiste adres. Hier huren veel ondernemers een kantoorruimte, waardoor je altijd onder de mensen bent, regelmatig nieuwe mensen ontmoet en je lekker kunt sparren en netwerken met anderen. Wie weet kunnen jullie nog wat voor elkaar betekenen! Daarnaast is het financieel aantrekkelijk, want je huurt geen privé kantoor maar deelt een ruimte met anderen. Ook is het huren erg flexibel: je hebt een opzegtermijn van 1 maand en zit daardoor nergens aan vast. Wil je meer informatie of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of maak een afspraak om eens kennis te maken.

Kantoorruimte Prive kantoor Place for Bizz Business centers

Bekijk ook de mogelijkheden van een Privé kantoor

 • 24/7 toegang tot je kantoorruimte
 • Gratis koffie en thee
 • Gebruik van kantoorapparatuur, vergaderruimtes en receptiediensten
Bekijk deze werkplek Bekijk alle werkplekken

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan