Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond

Helmond
a great place for doing business

  • Gelegen vlak bij de Automotive Campus
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Kantoor, bedrijfsruimte of atelier te huur van 25m2 tot 200m2

Place for Bizz Helmond is een stijlvol en ruimtelijk business center vlakbij de Automotive Campus, met een groot aanbod kantoor-, vergader- en bedrijfsruimtes. Het business center is zeer goed bereikbaar met zowel eigen als het openbaar vervoer. De groene omgeving van het business center leent zich perfect voor een ontspannen lunchwandeling. Over groen gesproken: op de zeer ruime parkeerplaats zijn verschillende laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig!

Plan een rondleiding Bekijk ons aanbod
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Ik ben Erik, en ik geef je graag een rondleiding!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik

Welke werkplek past bij jou?

Download de brochure voor een volledig overzicht

Download de brochure

Kom je bij ons werken? Deze services bieden wij jou.

hexagon1

24/7 toegang

hexagon2

Gratis koffie en thee

hexagon3

Vergaderruimtes

hexagon4

Receptiediensten

hexagon5

Post en pakketservice

hexagon6

Supersnel internet

hexagon7

Gratis parkeren

hexagon8

Telefoonservice

hexagon9

Inbizzness Netwerkclub

hexagon10

Kortlopende contracten

hexagon11

Schoonmaak service

hexagon12

Kantoorapparatuur

Place for Bizz Eindhoven Centrum

De voordelen van Place for Bizz Helmond

Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond

Place for Bizz Helmond is een ruimtelijk en open business center, gelegen aan de Steenovenweg op Bedrijventerrein Groot Schooten. Eén minuut rijden en je bent op de doorgaande weg naar Eindhoven, maar toch is de ligging van ons business center verrassend rustig en groen.

Place for Bizz Helmond is recentelijk gemoderniseerd en uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De omgeving van het business center leent zich perfect voor een ontspannen lunchwandeling. Ben je je lunchpakket een keer vergeten, dan is dat ook geen ramp: op 300 meter afstand vind je het gezellige eetcafé De Pastoor.

Naast kantoorruimtes en vergaderruimtes hebben we bij Place for Bizz Helmond meer soorten bedrijfsruimtes te huur. Zo kun je bij ons ook een atelier huren. Dit is een kantoor met een eigen ingang en een hoog plafond. Onze ateliers zitten qua uitstraling tussen een bedrijfshal en kantoor in. Door het ruimtelijke gevoel van de ateliers zijn er ook veel bedrijven die een atelier als kantoorruimte gebruiken.

Voor flexwerkers uit de regio Helmond hebben we ook een fijne oplossing: ontdek de verschillende manieren van flexwerken bij Place for Bizz.

Plan een rondleiding Bekijk ons aanbod

Ben jij op zoek naar kantoorruimte in Helmond?

Bij Place for Bizz ben je aan het juiste adres voor het huren van een kantoor, bedrijfsruimte of atelier in Helmond. De locatie in Helmond is een stijlvol en ruimtelijk business center met een groot aanbod aan diverse bedrijfsruimtes. Ruimtelijk, divers en eigentijds zijn woorden die onze kantoorruimte in Helmond goed omschrijven. In de groene omgeving kun je perfect terecht voor een ontspannen lunchwandeling en daarnaast zijn er op de parkeerplaats diverse laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig. Nog meer groen dus! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen in het voorzien van een plezierige en productieve werkplek? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een persoonlijke rondleiding aan!

Place for Bizz: hét perfecte kantoor in Helmond

Op onze locatie in Helmond kun je terecht voor een privé kantoor, een gedeeld kantoor, een virtueel kantoor, bedrijfsruimte, atelierruimte, een flexbureau en een flexkantoor. Daarnaast is er ook mogelijkheid voor vergaderen en coachen, dus de mogelijkheden zijn oneindig! Wij bieden altijd gratis koffie en thee en super snel internet. Bij Place for Bizz willen we jou zoveel mogelijk ontzorgen en daarom zijn onze fullservice business centers perfect voor een prettige, professionele werkomgeving. Wil jij kantoorruimte huren in Helmond? Zoek dan niet verder, want bij Place for Bizz is er altijd plaats voor jou! Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en wie weet zien we elkaar snel.

Kantoorruimte huren in Helmond doe je bij Place for Bizz

Ben je op zoek naar een vaste werkplek of wil je liever flex werken? Dat kan bij Place for Bizz allebei! Vind bij ons jouw kantoor in Helmond: een plek waar je prettig en ongestoord kunt werken, waar je je successen en ervaringen kunt delen met anderen en waar mooie, nieuwe kansen ontstaan. Of je nu een zelfstandige professional, flexwerker, jong groeiend bedrijf, MKB-er of corporate onderneming bent: Place for Bizz is er voor je! Wij zijn mensgericht, open en overtreffend en willen jou zoveel mogelijk  ontzorgen met onze fullservice business centers. Maak een afspraak voor een rondleiding, kom proefwerken of neem contact op voor meer informatie!

Bekijk ook eens Place for Bizz Valkenswaard

  • Vriendelijke ontvangst door onze hosts
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Kantoor, bedrijfsruimte of atelier te huur van 25m2 tot 150m2
Bekijk deze locatie Bekijk alle locaties

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan