Een Privé kantoor huren bij Place for Bizz

Bij Place for Bizz huur je een kantoorruimte met alle benodigde faciliteiten vanaf 20 m2 tot maar liefst 200 m2. Zo bieden we werkruimte voor bedrijven van één of twee personen tot tientallen werknemers. Een kantoorruimte richt je in met je eigen meubilair, maar huren inclusief meubilair behoort ook tot de opties.

Inclusief:

 • 24/7 toegang tot je kantoorruimte
 • Gratis koffie en thee
 • Gebruik van kantoorapparatuur, vergaderruimtes en receptiediensten
 • Inschrijving KVK op ons adres
 • Professioneel vestigingsadres en postadres
 • Supersnel draadloos internet
 • Flexibel huren, opzegtermijn van twee maanden
 • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
 • Gas, water en elektra inbegrepen
 • Optioneel: pakketaanname en telefoonservice
Afspraak maken
Kantoorruimte Prive kantoor Place for Bizz Business centers

Vanaf € 606 per maand

Met huurovereenkomst

Aanwezig in:

Eindhoven Centrum Eindhoven De Hurk Helmond Valkenswaard Bekijk ons aanbod

Kantoorruimte huren met Place for Bizz

Of je nu een startend IT-bedrijf bent, een groeiend administratiekantoor runt of een tijdelijke kantoorruimte nodig hebt voor de ontwikkeling van een software applicatie: Place for Bizz denkt graag met je mee en wij bieden een passende oplossing. Al meer dan 40 jaar exploiteren wij business centers en door de jaren heen hebben wij al meer dan 600 ondernemingen, klein en groot, gehuisvest. Onze fullservice business centers in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard bieden zowel vaste als flexibele huisvesting voor zelfstandige professionals, flexwerkers, jonge groeiende bedrijven, MKB en corporate ondernemingen. Wij geloven dat mensen zakelijk het beste uit de verf komen in een omgeving die voelt als thuis en daarom zorgen wij voor plekken waar mensen zichzelf kunnen zijn en (h)erkend worden. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over kantoorruimte huren bij Place for Bizz? Neem dan gerust contact met ons op. 

Vind jouw perfecte privé kantoor

De dienstverlening van Place for Bizz gaat verder dan enkel kantoorruimtes huren. Wij bieden ook veel extra’s die ervoor zorgen dat jij je focus volledig op je bedrijf kunt houden. Zo kun je bij ons gebruik maken van vergaderruimtes, zijn er vriendelijke hosts voor een aangename ontvangst, heb je direct een postadres voor jouw bedrijf en mocht het nodig zijn, kun je bij ons ook gemeubileerde kantoorruimte huren. Je kunt kiezen bij Place for Bizz voor een privé kantoor en een gedeeld kantoor en daarnaast is het ook mogelijk om een flexplek te huren. Doordat Place for Bizz een plek is waar veel ondernemers werken, kom je bij het koffieapparaat ook regelmatig mede-ondernemers tegen om een praatje mee te maken en te netwerken. Place for Bizz heeft kantoorruimtes van 20 vierkante meter tot maar liefst 100 vierkante meter en daarnaast kun je bij ons ook goede service en optionele extra’s verwachten.

Kantoor huren? Zoek niet verder!

Place for Bizz: een werkplek om te presteren! Bij ons kun je terecht voor een prettige, professionele werkplek in een fijne werkomgeving. Met ruim 15.000 vierkante meter zijn wij één van de grootste aanbieders van flexibele en vaste bedrijfshuisvesting in de Brainport-regio. Als jij een kantoorruimte wilt huren in deze omgeving, dan ben je bij Place for Bizz aan het juiste adres. Wij bewegen mee met jouw wensen en het is voor ons belangrijk dat jij je thuis voelt in onze omgeving. Tijdens een rondleiding kunnen we jouw wensen persoonlijk afstemmen. Jij geeft aan wat je wensen en behoeften zijn en wij zorgen dat het wordt geregeld. Een privé kantoor huren wordt een peulenschil met Place for Bizz. Wij maken onderscheid tussen diensten met huurcontract en zonder huurcontract. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Bekijk ook de mogelijkheden van een Gedeeld kantoor

 • 24/7 toegang tot je kantoorruimte
 • Bureau, bureaustoel en afsluitbaar ladeblok of locker
 • Gratis koffie en thee
Bekijk deze werkplek Bekijk alle werkplekken

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan