Kanaaldijk-Zuid 19, 5611 VA Eindhoven

Eindhoven Centrum
a great place for doing business

  • Ieder kantoor, bedrijfsruimte of atelier beschikt over een directe ingang
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Professioneel ingerichte vergaderruimte beschikbaar voor gratis gebruik

Ben jij op zoek naar een kantoor, atelier- of bedrijfsruimte in het centrum van Eindhoven? Dan is Place for Bizz Eindhoven Centrum een geschikte locatie voor jou! Dit business center ligt aan de rand van de binnenstad met uitzicht op het Eindhovens Kanaal. Op deze locatie heeft iedere huurder een eigen ingang en samen met het privé parkeerterrein is dit dé ideale plek voor het ontvangen van je klanten en relaties.

Plan een rondleiding Bekijk ons aanbod
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Ik ben Erik, en ik geef je graag een rondleiding!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik

Kom je bij ons werken? Deze services bieden wij jou.

hexagon1

24/7 toegang

hexagon2

Gratis koffie en thee

hexagon3

Vergaderruimtes

hexagon4

Receptiediensten

hexagon5

Post en pakketservice

hexagon6

Supersnel internet

hexagon7

Gratis parkeren

hexagon8

Telefoonservice

hexagon9

Inbizzness Netwerkclub

hexagon10

Kortlopende contracten

hexagon11

Schoonmaak service

hexagon12

Kantoorapparatuur

Place for Bizz Eindhoven Centrum

De voordelen van Place for Bizz Eindhoven Centrum

Kanaaldijk-Zuid 19, 5611 VA Eindhoven

Place for Bizz Eindhoven Centrum ligt op de hoek van de Kanaaldijk-Zuid en de Tongelresestraat, aan de rand van de binnenstad en met uitzicht op het Eindhovens Kanaal. Vanaf de doorgaande weg is deze aantrekkelijke locatie uitstekend zichtbaar.

Onze locatie Eindhoven Centrum beschikt over ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand. Als huurder van Place for Bizz kun je gebruik maken van het eigen, afgesloten parkeerterrein. Ook als je met het openbaar vervoer reist, is Place for Bizz Eindhoven Centrum een slimme keuze. Een kwartiertje wandelen vanaf treinstation Eindhoven en je bent er!

Plan een rondleiding Bekijk ons aanbod

Kantoorruimte huren in Eindhoven?

Ben jij op zoek naar de perfecte kantoorruimte in Eindhoven? Zoek dan niet verder, want bij Place for Bizz zijn de mogelijkheden enorm! Onze fullservice business centers zorgen voor een prettige, professionele werkomgeving waardoor jij altijd de beste werkplek vindt. Je kunt bij onze locatie in Eindhoven centrum terecht voor het huren van een privé kantoor, een bedrijfsruimte of een atelierruimte. Je hebt hier 24/7 toegang en jij en je bezoekers kunnen gratis parkeren. Ook heb je je eigen toegangsdeur en een professioneel vestigings- en postadres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een kantoor van Place for Bizz in Eindhoven Centrum? Neem dan gerust contact met ons op!

Place for Bizz: hét kantoor in Eindhoven

Onze locatie in Eindhoven Centrum ligt aan de rand van de binnenstad en is vanaf de doorgaande weg uitstekend zichtbaar en bereikbaar. Iedereen heeft hier een eigen ingang en samen met het privé parkeerterrein is dit dé ideale plek voor het ontvangen van je klanten en relaties. Place for Bizz heeft altijd plaats voor jou: zoek in ons aanwezige aanbod en vind direct jouw ideale werkplek. Voor kantoorruimte in Eindhoven ben je bij Place for Bizz aan het juiste adres: wij bieden huisvesting voor zelfstandige professionals, jonge groeiende bedrijven, MKB en corporate ondernemingen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Zoek niet verder naar kantoorruimte in Eindhoven

Als je een kantoorruimte wilt huren in Eindhoven bij Place for Bizz, dan zorgen wij ervoor dat we jou zoveel mogelijk ontzorgen. Wij creëren hierdoor een werkcultuur waarin het welzijn van onze medewerkers centraal staat en waardoor jij je volledige kunt focussen op een plezierige en productieve werkplek. Bij Place for Bizz vormt eerlijkheid de basis van al onze interacties en door helder en recht door zee te communiceren bouwen we aan vertrouwen en aan duurzame relaties met onze klanten en partners. Wij kennen onze huurders en zij kennen ons.

Bekijk ook eens Place for Bizz Eindhoven De Hurk

  • Goede bereikbaarheid, direct gelegen aan de A2/N2
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Inpandige lunchroom
Bekijk deze locatie Bekijk alle locaties

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan