Een Bedrijfsruimte huren bij Place for Bizz

Sommige werkzaamheden vragen nét wat meer ruimte. Daarom verhuren we bij Place for Bizz diverse bedrijfsruimtes, die allemaal voorzien zijn van een grote toegangsdeur, een gladde betonvloer en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Wij bieden bedrijfsruimtes tussen 75 m2 en 125 m2, met diverse mogelijkheden om uit te breiden, intern te verhuizen of juist in te krimpen wanneer nodig.

Inclusief:

 • 24/7 toegang tot je bedrijfsruimte
 • Eigen toegangsdeur en eigen toilet aanwezig
 • Water, verwarming en servicekosten inclusief
 • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
 • Gebruik van kantoorapparatuur en vergaderruimte(s)
 • Gebruik receptiediensten (behalve Eindhoven Centrum)
 • Krachtstroomaansluiting (op aanvraag)
 • Flexibel huren, opzegtermijn van twee maanden
Afspraak maken

Met huurovereenkomst

Aanwezig in:

Eindhoven Centrum Helmond Valkenswaard Bekijk ons aanbod

Place for Bizz heeft bedrijfsruimte te huur

Bij onze locaties in Eindhoven Centrum, Helmond en Valkenswaard kun je terecht om bedrijfsruimte te huren. Place for Bizz verhuurt prettige, professionele werkplekken in een fijne werkomgeving. Wij bieden ruimtes in vele soorten en maten, voorzien van alle benodigde faciliteiten. Met ruim 15.000 vierkante meter zijn wij één van de grootste aanbieders van flexibele en vaste bedrijfshuisvesting in de Brainport-regio. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze omgeving en daarom stemmen we jouw wensen graag persoonlijk af tijdens een rondleiding in één van onze business centers. Al onze bedrijfsruimtes zijn voorzien van een grote toegangsdeur, een gladde betonvloer en gratis parkeergelegenheid voor de deur. We bieden ruimtes tussen 75 vierkante meter en 125 vierkante meter met diverse mogelijkheden om uit te breiden intern te verhuizen of juist in te krimpen wanneer nodig. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel.

Op zoek naar nieuwe bedrijfsruimte? Zoek niet verder!

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een persoonlijke, plezierige en professionele werkplek. Of je nu op zoek bent naar een privé of gedeeld kantoor of een grote bedrijfshal: wij hebben het allemaal! Op onze vier locaties in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard zijn vele opties mogelijk. Geef aan wat je wensen en behoeften zijn en wij regelen het. Hierin zijn we helder én flexibel, zodat we jou goed kunnen ontzorgen. Naast bedrijfsruimte te huur hebben wij ook Inbizzness: een actieve netwerkclub die huurders van Place for Bizz met elkaar verbindt. Vier keer per jaar komen de huurders bij elkaar om informatie, ideeën en ervaringen uit te wisselen, maar bovenal te genieten van leuke, leerzame en gezellige activiteiten in een informele setting. Wil jij graag bedrijfsruimte huren bij Place for Bizz? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijfsruimte huren bij Place for Bizz

Bij Place for Bizz kun je terecht voor bedrijfsruimtes vanaf 75 vierkante meter. Meer ruimte nodig? Dan kun je eenvoudig uitbreiden, intern verhuizen of juist inkrimpen wanneer je ruimte over hebt. Zo hebben we voor iedereen een geschikte bedrijfsruimte! Naast het huren van een ruimte kun je bij ons ook terecht voor goede service. Zo hebben wij supersnel internet, gratis parkeren, 24/7 toegang tot je bedrijfsruimte, een eigen toegangsdeur, een eigen toilet en in de meeste vestigingen gratis koffie en thee. Bij ons vindt je alle benodigde faciliteiten en services om stappen te maken met jouw bedrijf! Place for Bizz heeft niet alleen bedrijfsruimte te huur, maar ook mogelijkheden om flexibel te werken of bijvoorbeeld een virtueel kantoor te huren. Wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen of wil je meer informatie over één van de opties? Neem dan contact met ons op!

Bekijk ook de mogelijkheden van een Atelierruimte

 • 24/7 toegang via eigen ingang
 • Verhoogd plafond
 • Water, verwarming en servicekosten inclusief
Bekijk deze werkplek Bekijk alle werkplekken

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan