Hurksestraat 60, 5652 AL Eindhoven

Eindhoven De Hurk
a great place for doing business

  • Goede bereikbaarheid, direct gelegen aan de A2/N2
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Inpandige lunchroom

Het nieuwe, representatieve en duurzame business center Place for Bizz Eindhoven de Hurk biedt alles waar je als ondernemer behoefte aan hebt. Je kunt hier terecht voor zowel vaste werkplekken als flexibele werkplekken, maar ook voor vergaderen en coachen ben je hier aan het juiste adres. De omgeving is verrassend groen en biedt voldoende mogelijkheden om te (flex)werken, vergaderen, lunchen en wandelen!

Plan een rondleiding Bekijk ons aanbod
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Ik ben Erik, en ik geef je graag een rondleiding!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik

Welke werkplek past bij jou?

Download de brochure voor een volledig overzicht

Download de brochure

Kom je bij ons werken? Deze services bieden wij jou.

hexagon1

24/7 toegang

hexagon2

Gratis koffie en thee

hexagon3

Vergaderruimtes

hexagon4

Receptiediensten

hexagon5

Post en pakketservice

hexagon6

Supersnel internet

hexagon7

Gratis parkeren

hexagon8

Telefoonservice

hexagon9

Inbizzness Netwerkclub

hexagon10

Kortlopende contracten

hexagon11

Schoonmaak service

hexagon12

Kantoorapparatuur

Place for Bizz Eindhoven Centrum

De voordelen van Place for Bizz Eindhoven De Hurk

Hurksestraat 60, 5652 AL Eindhoven

De locatie Place for Bizz Eindhoven De Hurk ligt sfeervol aan het water en is goed bereikbaar aan de A2/N2. De ligging maakt deze locatie uniek. Naast de goede bereikbaarheid met de auto of openbaar vervoer is er gratis parkeergelegenheid en een laadpaal voor elektrische auto’s beschikbaar. Tijdens de pauze kun je genieten van een heerlijk verzorgde lunch op ons terras aan het water. Ideaal dus!

Plan een rondleiding Bekijk ons aanbod

Op zoek naar kantoorruimte in Eindhoven op De Hurk?

Place for Bizz heeft vier locaties: Eindhoven Centrum, Eindhoven De Hurk, Helmond en Valkenswaard. Wil jij kantoorruimte huren in Eindhoven op De Hurk, dan zit je bij ons dus goed! Deze locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid, direct gelegen aan de A2/N2, en is daarnaast goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Deze locatie ligt aan het water, waar je op het terras kunt genieten van een heerlijk verzorgde lunch. Daarnaast is er uiteraard altijd gratis koffie en thee beschikbaar. Ook kun je bij ons kantoor in Eindhoven op De Hurk gratis parkeren en is er een laadpaal voor elektrische auto’s beschikbaar. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Kantoorruimte huren bij Place for Bizz Eindhoven De Hurk

Op onze locatie in Eindhoven De Hurk hebben wij een zeer divers aanbod aan werkplekken. Zo kun je hier terecht voor een privé kantoor, een gedeeld kantoor, een virtueel kantoor, een flex plek/flexbureau/flex kantoor en daarnaast kun je hier ook vergaderen en coachen zonder huurovereenkomst. Wij bieden flexibele en vaste huisvesting voor zelfstandige professionals, flexwerkers, jonge groeiende bedrijven, MKB en corporate ondernemingen. Bij ons vind je een plek waar je prettig en ongestoord kunt werken, terwijl je deel uitmaakt van het actieve netwerk van Place for Bizz. Nieuwsgierig naar onze kantoorruimte Eindhoven De Hurk? Neem contact met ons op!

Hét perfecte kantoor in Eindhoven De Hurk

Place for Bizz is van mening dat mensen zakelijk het beste uit de verf komen in een omgeving die voelt als thuis. Wij zorgen daarom voor business centers waar mensen zichzelf kunnen zijn en (h)erkend worden. Place for Bizz is mensgericht, open en overtreffend. Wij ontzorgen jou zoveel mogelijk, waardoor jij je kunt concentreren op een plezierige en productieve werkplek. Wil jij kantoorruimte huren in Eindhoven op de Hurk? Zoek niet verder, want bij Place for Bizz zijn de mogelijkheden zeer divers! Of het nu gaat om een vaste werkplek of een flexibele werkplek, bij ons zit je goed. Neem contact met ons op voor meer informatie en wie weet zien we elkaar snel!

Place for Bizz Eindhoven Centrum

Bekijk ook eens Place for Bizz Eindhoven Centrum

  • Ieder kantoor, bedrijfsruimte of atelier beschikt over een directe ingang
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Professioneel ingerichte vergaderruimte beschikbaar voor gratis gebruik
Bekijk deze locatie Bekijk alle locaties

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan