Gedeeld kantoor huren

Zoek je een een professionele kantoorruimte voor bijvoorbeeld je adviesbureau, IT-bedrijf of administratiekantoor? Place for Bizz biedt ruimte in vele soorten en maten, met altijd een goede service en benodigde faciliteiten. Kantoor voor een dag of wil je juist een vaste ruimte huren voor een wat groter bedrijf? Met vestigingen in de hele regio Groot Eindhoven is Place for Bizz je graag van dienst.

Place for Bizz beweegt mee met jouw wensen

Veel ondernemers willen graag de stap zetten om een eigen kantoorruimte te huren, maar stellen die beslissing door de hoge maandelijkse lasten uit. Met een gedeeld kantoor van Place for Bizz heeft u de vele voordelen van een kantoorruimte tegen een schappelijk tarief. Doordat u de ruimte deelt, blijven de kosten beperkt terwijl u wel gebruik kunt maken van alle voorzieningen binnen Place for Bizz Business Centers. Met vestigingen in Eindhoven, Valkenswaard en Helmond is Place for Bizz u graag van dienst.

Faciliteiten

Naast uw werkplek kunt u bij Place for Bizz gebruik maken van o.a. gratis parkeergelegenheid, centrale receptie, super snel glasvezel internet en gratis koffie & thee. Daarnaast is het mogelijk om een vergaderruimte binnen de business centers te reserveren. Uiteraard ontvangen onze hosts je gasten en relaties op een prettige en professionele manier. Ook kunt u uw bedrijf op ons adres inschrijven bij de Kvk. Zo kunt u eenvoudig zakelijk en privé gescheiden houden.