Gedeeld kantoor huren

Werk jij als ondernemer vanuit huis? En wil je graag de stap zetten om een eigen kantoorruimte te huren, waarbij de kosten zo laag mogelijk blijven? Wellicht is het delen van een kantoorruimte, in een van onze vestigingen in EindhovenHelmond of Valkenswaard, een goede optie.

kantoor-icon

Een gedeeld kantoor bij Place for Bizz

Veel ondernemers zijn geneigd vanuit huis te werken en richten thuis een kantoortje in. Vanuit huis werken is een trend geworden de laatste jaren, dus dit lijkt allemaal prima. Een andere optie is om een privé kantoor te huren, maar juist het huren van een werkplek in een gedeeld kantoor biedt vele voordelen:

  • Supersnel glasvezel internet
  • Bureau, bureaustoel en afsluitbaar ladeblok of locker
  • Professioneel vestigingsadres en postadres
  • Flexibel huren, per maand opzegbaar
  • Gebruik van kantoorapparatuur, vergaderruimte en receptiediensten
  • 24/7 toegang tot je kantoorruimte
  • Gratis koffie en thee
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Je deelt een kantoor maximaal met 5 andere ondernemers
  • Optionele telefoonservice
Gedeeld kantoor bij Place for Bizz Eindhoven

Voordelen gedeeld kantoor

Een gedeeld kantoor huren bij Place for Bizz heeft veel voordelen, niet alleen in financieel opzicht. Door het delen van een ruimte, blijven de kosten beperkt terwijl je wel gebruik kunt maken van álle voorzieningen die we te bieden hebben. Ook het persoonlijk contact met andere ondernemers die huren bij Place for Bizz kan van toegevoegde waarde zijn voor jouw onderneming. Samen weet je tenslotte meer dan alleen en een goed netwerk kan nooit kwaad. Wie weet wat het je nog eens oplevert! Bij Place for Bizz huur je een gedeeld kantoor voor € 275,- per maand:

Gedeeld kantoor met vele faciliteiten

Naast een werkplek kun je bij Place for Bizz gebruik maken van gratis parkeren, een centrale receptie met vriendelijke hosts, razendsnel glasvezel internet en gratis koffie & thee. Je kunt gebruik maken van vergaderruimtes binnen onze business centers en je bedrijf voor de KvK vestigen op ons adres. Onze hosts zullen je klanten en relaties op een professionele en prettige manier ontvangen en begeleiden naar jouw kantoor. 

Netwerken met andere ondernemers

Bij Place for Bizz huren veel ondernemers een kantoorruimte. Je bent dus altijd onder de mensen, je ontmoet regelmatig nieuwe mensen en je kunt lekker netwerken en sparren met anderen. Wie weet kunnen jullie nog wat voor elkaar betekenen!

Kosten besparen

Het huren van een privé kantoor is vaak een stuk duurder dan een gedeeld kantoor. Door een werkplek te huren ben je een stuk voordeliger uit. Bij een gedeeld kantoor wordt vaak gedacht dat het rumoerig is, maar iedereen komt er met hetzelfde doel als jij: alles uit je onderneming halen. En dat steekt elkaar alleen maar aan.

Scheiding werk/privé

Door je kantoor buiten huis te vestigen, zorg je ervoor dat je de mentale scheiding tussen werk en privé ook een stuk beter kunt maken. Zodra je thuis bent, wordt er niet meer gewerkt. Moet er toch nog iets gebeuren of wordt het een latertje? Geen probleem, onze kantoren zijn 24/7 toegankelijk voor jou.

Flexibel

Het huren van een gedeeld kantoor is erg flexibel. Je hebt bij Place for Bizz een opzegtermijn van 1 maand. Hierdoor zit je nergens aan vast en kun je opzeggen wanneer het even wat minder goed uitkomt.

Een kantoorruimte voor jezelf?

Kies dan voor een privé kantoor in een van onze vier business centers

Unit Fima bij Place for Bizz

Eigen Kantoor

Bij Place for Bizz huur je een kantoorruimte met alle benodigde faciliteiten vanaf 20 m2 tot maar liefst 100 m2. Zo bieden we plek voor bedrijven van één of twee personen tot tientallen werknemers in dienst! 

Meer informatie