Gedeeld kantoor huren

Zoek je een een professionele kantoorruimte voor bijvoorbeeld je adviesbureau, IT-bedrijf of administratiekantoor? Place for Bizz biedt ruimte in vele soorten en maten, met altijd een goede service en benodigde faciliteiten. Kantoor voor een dag of wil je juist een vaste ruimte huren voor een wat groter bedrijf? Met vestigingen in de hele regio is Place for Bizz je graag van dienst.

Place for Bizz beweegt mee met jouw wensen

Op al onze vestigingen kun je een vast bureau of kantoorruimte huren vanaf 15 m2. Wil je klein beginnen en blijken de zaken na verloop van tijd succesvol te verlopen? Dan kun je op elk moment je kantoorruimte uitbreiden. Ook intern verhuizen of juist wat minder vierkante meters huren is gewoon mogelijk bij Place for Bizz. Je geeft je wensen en behoeftes aan en Place for Bizz denkt en beweegt met u mee.

Ontvangst, telefoon, post: geregeld

Onze hosts staan dagelijks voor je klaar. Uiteraard ontvangen zij je gasten en relaties op een prettige en professionele manier en nemen zij de telefoon aan met jouw bedrijfsnaam. Ook verzorgen de hosts je post en pakketten en zijn ze altijd bereid je administratief te ondersteunen. Zo weet je zeker dat de zaken goed geregeld worden en kun je je volledig richten op jouw onderneming.

Gratis gebruik van vergaderruimte

Heb je, buiten je kantoorruimte, af en toe een ruimte nodig voor een meeting of vergadering? Bij al onze business centers kun je als huurder gebruikmaken van de vergaderruimten, op basis van onze fair use policy. Ontvang je partners, klanten of relaties professioneel. Met de faciliteiten en service van Place for Bizz weet je zeker dat de vergadering prettig en effici├źnt verloopt.