Kantoor huren

Wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte heb je bij Place for Bizz twee opties. Je kunt een gedeelde kantoorruimte huren of je kiest voor een privé kantoor. Ben je gehecht aan wat privacy en heb je werk waarbij jij en je eventuele collega’s vaak even moeten overleggen? Dan is een eigen kantoorruimte echt wat voor jullie!

kantoor-icon

Een kantoor bij Place for Bizz

Je huurt bij Place for Bizz al een privé kantoor vanaf € 590,- per maand, inclusief servicekosten. Daarnaast bieden we je nog vele andere voordelen:

  • Professioneel vestigingsadres
  • Flexibel huren, opzegtermijn van slechts 2 maanden
  • Gebruik van kantoorapparatuur, vergaderruimtes en receptiediensten
  • 24/7 toegang tot je kantoorruimte
  • Gratis koffie en thee
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Optionele telefoonservice
Place for Bizz Helmond - kantoorruimte

Voordelen kantoor bij Place for Bizz

Ben je net gestart met je eigen onderneming, dan kan een eigen kantoor je een professioneel vestigingsadres bieden. Ook is een eigen kantoor een fijne plek om in privacy te werken voor jou en je eventuele collega’s. Daarnaast biedt een kantoor nog meer voordelen:

Privé kantoor met vele faciliteiten

Je huurt bij ons niet alleen een eigen kantoor, je kunt ook kiezen voor een hoop extra’s. Zo zorgen we ervoor dat we jou optimaal van dienst kunnen zijn, zodat jij je volledig op je werk kunt focussen.

Zo is het mogelijk om vergaderruimtes te huren wanneer je met collega’s samenwerkt of een overleg hebt gepland met een klant. We hebben vriendelijke hosts die jouw bezoek ontvangen, je telefoon aannemen en doorschakelen en je post beheren. Je bieden je namelijk een postadres waarnaar je jouw post kunt sturen.

Ruimte voor meetings

Met een eigen kantoor heb je niet alleen een plek om te werken, maar ook om naast je collega’s ook andere mensen uit te nodigen. Zo hoef je niet meer telkens naar je klant toe, maar kun je je klant ook eens bij jou uitnodigen. Scheelt een hoop reistijd en dus tijd die je kunt investeren in je werk!

Scheiding werk/privé

Maak een duidelijke scheiding tussen werktijd en tijd voor jezelf door je kantoor te gebruiken als plek om te werken en thuis ook echt te ontspannen. Door een fysieke scheiding van werk en privé, wordt het een stuk makkelijk om jezelf ook echt aan dat voornemen te houden.

Netwerken met andere ondernemers

Bij Place for Bizz verhuren we kantoorruimtes aan heel veel verschillende ondernemers. Zo kom je bij het koffieapparaat ook regelmatig mede-ondernemers tegen om een praatje mee te maken en te netwerken. Iets wat je thuis bij de Senseo nét wat minder hebt.

Gemeubileerde kantoorruimte

Het is ook mogelijk om een kantoorruimte gemeubileerd te huren. Bekijk hier het uitgebreide aanbod van kantoormeubilair. 

Kantoormeubilair huren

Kosten besparen door een kantoorruimte te delen?

Kies dan voor een gedeeld kantoor in een van onze business centers

Place for Bizz Helmond - flexbureau

Gedeeld kantoor

Werk jij als ondernemer vanuit huis? En wil je graag de stap zetten om een eigen kantoorruimte te huren, waarbij de kosten zo laag mogelijk blijven? Wellicht is het delen van een kantoorruimte, in een van onze vestigingen in EindhovenHelmond of Valkenswaard, een goede optie.

Meer informatie