Een Virtueel kantoor huren bij Place for Bizz

Heb je geen eigen kantoorruimte nodig, maar wil je wel een professionele uitstraling? Dan hebben wij de optie om een virtueel kantoor te huren. Dit kan al voor slechts 80 euro per maand. Wanneer je kiest voor het huren van een virtueel kantoor, kies je voor een prettige scheiding van werk en privé, waardoor jij je volledig kunt focussen op je onderneming. De inschrijving van de KvK komt dan op ons adres.

Inclusief:

  • Inschrijving KvK op ons adres
  • Professioneel vestigingsadres en postadres
  • Flexibel huren, per maand opzegbaar
  • Flexwerkplek voor 2 dagen per week
  • Gratis koffie en thee
  • Optioneel: telefoonservice, pakketaanname, doorsturen en inscannen post
Afspraak maken
Place for Bizz Eindhoven

Vanaf € 80 per maand

Met huurovereenkomst

Aanwezig in:

Eindhoven De Hurk Helmond Bekijk ons aanbod

Op zoek naar een virtueel kantoor? Zoek niet verder!

Place for Bizz exploiteert al meer dan 40 jaar business centers. Wij bieden verschillende manieren om te werken, in een eigen of een gedeeld kantoor of in één van de flexomgevingen. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een virtueel kantoor te huren. Wij geloven dat mensen zakelijk het beste uit de verf komen in een omgeving die voelt als thuis, ook als het gaat om de service. Place for Bizz doet er alles aan om jou een werkplek te bieden waar je je thuis voelt en zijn ervan overtuigd dat anderen ontmoeten kan leiden tot mooie, nieuwe kansen. Wij zijn mensgericht, open en overtreffend en wij ontzorgen jou graag als het gaat om het huren van kantoorruimte. Bij Place for Bizz is er altijd plaats voor jou, van flexiplek tot bedrijfsruimte en van atelier tot virtueel kantoor. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een rondleiding of voor meer informatie! 

Place for Bizz: virtuele kantoorruimte huren

Wij kennen onze huurders en zij kennen ons. Onze cultuur van transparante betrouwbaarheid zorgt ervoor dat we niet alleen bouwen aan vertrouwen, maar ook aan duurzame relaties met onze klanten en partners. Naast de diverse mogelijkheden om op onze locaties in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard kantoorruimtes te huren, kun je bij ons ook terecht voor het huren van een virtueel kantoor. Bij deze mogelijkheid, ook wel zakelijk postadres, wordt een huurovereenkomst afgesloten en is aan te vullen met diverse services. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van je telefonie, post inscannen, doorzenden en je pakketjes aannemen. Daarnaast is het ook mogelijk om twee dagen per week gebruik te maken van een flexwerkplek. Place for Bizz beweegt mee met jouw wensen! Kortom: wil jij een virtuele kantoorruimte huren? Zoek dan niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Een virtueel kantoor huren kan bij Place for Bizz

Huur bij ons een virtueel kantoor voor het ontvangen van post, mail, pakketten en telefoon! Ideaal voor een professionele uitstraling van jouw onderneming en een prettige scheiding van werk en privé. De registratie kan op het adres van onze locatie in Helmond of Eindhoven De Hurk. Je profiteert dan van gratis koffie en thee, professioneel vestigings- en postadres, flexibel huren, inschrijving KvK op ons adres, gebruik conferentieruimte tegen betaling, receptiediensten, gratis parkeren voor jou en je bezoekers, gratis gebruik van flexruimtes 2 dagen per week en eventueel het doorsturen en inscannen van post. Op deze manier hoef je geen privé of gedeelde kantoorruimte te huren, maar heb je wel de uitstraling van een professioneel kantoor. Heb je nog vragen over onze mogelijkheden of wil je informatie over bijvoorbeeld een virtuele kantoorruimte huren? Neem contact met ons op en wie weet spreken we elkaar snel!

Bekijk ook de mogelijkheden van een Gedeeld kantoor

  • 24/7 toegang tot je kantoorruimte
  • Bureau, bureaustoel en afsluitbaar ladeblok of locker
  • Gratis koffie en thee
Bekijk deze werkplek Bekijk alle werkplekken

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan