‘Speed daten’ met prachtige auto’s tijdens Inbizzness businessclub

Inbizzness Place for Bizz speeddate

Slechts een jaar geleden werden de eerste lijnen voor de nieuwe businessclub van Place for Bizz uitgezet, inmiddels is het derde geslaagde evenement van Inbizzness achter de rug. Uit de enquête die destijds in de voorbereiding werd gehouden onder huurders, kwam naar voren dat men onder andere behoefte had aan een activiteit in vorm van een speeddate. Oftewel op een snelle en laagdrempelige manier mensen ontmoeten en zo het netwerk uitbreiden. Nou, dat liet de organisatie van Inbizzness zich geen twee keer zeggen. Zij namen de term ‘speeddate’ wel heel letterlijk tijdens het derde evenement, dat op dinsdag 4 juli plaats vond.

Met in totaal tien bijzondere auto’s die afkomstig waren van huurder Vision Car Lease gingen 35 enthousiaste Inbizzness leden op pad. Vooraf werd men hartelijk ontvangen bij Place for Bizz Valkenswaard, waarna er koers werd gezet naar i-team Global in Eindhoven. i-team Global is een wereldwijde familie, bestaande uit toegewijde distributiepartners vanuit alle hoeken van de wereld, gericht op het leveren van kwalitatieve machines, producten en accessoires voor de schoonmaakindustrie. Het hoofdkantoor van deze innovatieve organisatie is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit diverse prachtige showrooms waar de leden een bijzonder interessante rondleiding kregen en zagen hoe I-team optimaal investeert in klantbeleving.

Na deze rondleiding wisselde men van auto, waardoor nieuwe contacten gelegd konden worden. Via een toeristische route reed de stoet aan auto’s naar Golfbaan de Swinkelsche, waar onder het genot van een drankje en wat lekkers werd bijgepraat over de verlopen rondleiding en de prachtige auto’s.

Het laatste evenement van Inbizzness zal eind 2023 plaatsvinden, maar nu al kunnen we spreken van een succesvol debuutjaar van Inbizzness. Er wordt door de huurders met veel enthousiasme deelgenomen en gereageerd op de activiteiten en daar doe je het als organisatie uiteindelijk voor.

Lid worden van Inbizzness?

Inbizzness is dé plek waar huurders van Place for Bizz elkaar ontmoeten. Met 250 verschillende bedrijven, verdeeld over vier business centers, is Inbizzness de schakel om communicatie tussen huurders te faciliteren en bevorderen. Inbizzness is geen standaard business club. We onderscheiden ons van formele businessclubs door middel van leuke, interessante, leerzame, maar bovenal gezellige activiteiten en evenementen. Je ziet bij ons geen strakke pakken en stropdassen. We streven naar een informele en aangename sfeer. Net zoals je die kunt proeven in onze business centers.

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan