Aanmelden lidmaatschap InBizzness

Inbizzness is dé plek waar huurders van Place for Bizz elkaar ontmoeten. Met 250 verschillende bedrijven, verdeeld over vier business centers, zijn wij graag de schakel om communicatie tussen huurders te faciliteren en bevorderen.

Als lid van Inbizzness profiteer je van diverse voordelen. Je ontvangt lidmaatschapskorting en krijgt voorrang op deelname voor activiteiten, zo ben je altijd verzekerd van een plek. Daarnaast krijg je een naamsvermelding op deze pagina met een link naar je website. Een lidmaatschap kost slechts €160 per jaar. Hiervoor kun je deelnemen aan onderstaande vier activiteiten. Binnen Inbizzness is iedereen welkom. Echter geldt er wel een maximum van twee leden per onderneming, om een divers gezelschap te behouden binnen de business club.

Liever geen lid worden? Het is ook mogelijk om je per activiteit in te schrijven. Je betaalt dan €50 per persoon per activiteit. Aanmelden is mogelijk tot de activiteit vol is.

Over Inbizzness, dé netwerkclub van Place for Bizz

Inbizzness is dé plek waar huurders van Place for Bizz elkaar ontmoeten. Met 250 verschillende bedrijven, verdeeld over vier business centers, zijn wij graag de schakel om communicatie tussen huurders te faciliteren en bevorderen. Inbizzness is geen standaard business club. We onderscheiden ons van formele businessclubs door middel van leuke, interessante, leerzame, maar bovenal gezellige activiteiten en evenementen. Je ziet bij ons geen strakke pakken en stropdassen. We streven naar een informele en aangename sfeer. Net zoals je die kunt proeven in onze business centers.

Activiteiten Inbizzness

Vier keer per jaar komen huurders, van alle Place for Bizz locaties, bij elkaar om informatie, ideeën en ervaringen uit te wisselen. Maar bovenal te genieten van leuke, leerzame en gezellige activiteiten in een informele setting. Daarbij wordt rekening gehouden met een goede afwisseling van locaties voor bijeenkomsten in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard. Kortom, als huurder van Place for Bizz wil je hierbij zijn

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan