Bedrijfsruimte huren

Bedrijfsruimte huren bij Place for Bizz betekent een nieuwe thuisbasis voor uw onderneming, en tegelijkertijd profiteren van de professionaliteit en flexibiliteit van Place for Bizz. U wilt meer meters maken met uw handelsonderneming, webshop, reparatie- of productiebedrijf? Place for Bizz heeft bedrijfsruimte te huur in vele soorten en maten.

bedrijfsruimte-icon

Meer ruimte nodig voor je onderneming?

Sommige werkzaamheden vragen net wat meer ruimte. Op onze locaties in Eindhoven, Valkenswaard en Helmond is keuze uit bedrijfsruimte vanaf 75m2. Je kunt op elk moment uitbreiden, intern verhuizen of inkrimpen, en zo je bedrijfsunit laten meegroeien met de behoeften en ontwikkelingen in jouw onderneming. Place for Bizz heeft voor iedereen een geschikte plek.

24/7 je eigen bedrijfshal

Laden en lossen? Geen probleem! De bedrijfshallen hebben een grote toegangsdeur, een gladde betonvloer en een riante gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook is er een krachtstroomaansluiting en zijn gas en water inbegrepen bij de prijs (elektraverbruik is exclusief). Elke bedrijfsruimte is 24 uur per dag, 7 dagen per week van jou, er is koffie en thee voorhanden en uiteraard beschik je over een eigen toilet. Een flexibele opzegtermijn maakt dat je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst.

De voordelen van Place for Bizz

Receptiediensten, bureau- en vergaderfaciliteiten en een aantrekkelijke all-in-prijs met flexibele opzegtermijn: Place for Bizz regelt voor jou de professionele thuisbasis. Je wordt ondersteund door onze hosts, die jouw gasten ontvangen, de telefoon aannemen met je bedrijfsnaam en de post- en pakketaanname voor hun rekening nemen. Hierdoor kan je in alle rust focussen op jouw onderneming, ook buiten kantoortijden. Bovendien kun je op al onze business centers gebruikmaken van de vergaderruimten.