Bedrijfs­ruimte

Een professionele thuisbasis die wérkt. There's always place for bizz

aanvragen Bel mij terug

Bedrijfsruimte huren

Bedrijfsruimte huren bij Place for Bizz betekent een nieuwe thuisbasis voor uw onderneming, en tegelijkertijd profiteren van de professionaliteit en flexibiliteit van Place for Bizz. U wilt meer meters maken met uw handelsonderneming, webshop, reparatie- of productiebedrijf? Place for Bizz heeft bedrijfsruimte te huur in vele soorten en maten. Bedrijfsruimte huren was nog nooit zo aantrekkelijk.

 

Meer ruimte nodig?

Sommige werkzaamheden vragen net wat meer ruimte. Op onze locaties in Eindhoven, Valkenswaard en Helmond is keuze uit bedrijfsruimte vanaf 75m2. U kunt op elk moment uitbreiden, intern verhuizen of inkrimpen, en zo uw bedrijfsunit laten meegroeien met de behoeften en ontwikkelingen in uw onderneming. Place for Bizz heeft voor iedereen een geschikte plek.

 

24/7 uw eigen bedrijfshal 

Laden en lossen? Geen probleem! De bedrijfshallen hebben een grote toegangsdeur, een gladde betonvloer en een riante gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook is er een krachtstroomaansluiting en zijn gas en water inbegrepen bij de prijs (elektraverbruik is exclusief). Elke bedrijfsruimte is 24 uur per dag, 7 dagen per week van u, er is koffie en thee voorhanden en uiteraard heeft u een eigen toilet. Een flexibele opzegtermijn maakt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de toekomst.

 

Met de voordelen van Place for Bizz

Receptiediensten, bureau- en vergaderfaciliteiten en een aantrekkelijke all-in-prijs met flexibele opzegtermijn: Place for Bizz regelt voor u de professionele thuisbasis. U wordt ondersteund door onze hosts, die uw gasten ontvangen, de telefoon aannemen met uw bedrijfsnaam en de post- en pakketdiensten voor hun rekening nemen. Hierdoor kunt u zich in alle rust focussen op uw onderneming, ook buiten kantoortijden. Bovendien kunt u op al onze business centers gebruikmaken van de vergaderruimten, op basis van onze fair use policy.

 

Ruimte voor netwerken

Bedrijfsruimte huren bij Place for Bizz biedt een uitstekende kans om te netwerken. Omdat ook andere zelfstandige professionals en ondernemers hun huisvesting hebben op een van de locaties, bent u altijd in goed gezelschap. There’s always place for networking.

Op onze locaties:

prijzen

Op een rijtje

Ook meer meters maken? Huur bedrijfsruimte bij Place for Bizz:

 • eigen bedrijfsruimte vanaf 75m2, vanaf € 815,- p.m. (excl. btw en elektraverbruik)
 • prijzen zijn all-in
 • 24/7 toegang tot het business center
 • een professioneel vestigingsadres van uw bedrijf
 • receptiediensten (back-up telefoondienst, postservice, gastenontvangst, etc.)
 • gratis koffie en thee
 • gebruik kantoorapparatuur (papiervernietiger, kopiër, etc.)
 • gratis parkeren
 • verbruik gas en water inbegrepen, net als servicekosten
 • gebruik van vergaderruimte
 • binnen enkele dagen operationeel
 • flexibel huurcontract, 2 maanden opzegtermijn

 

ZIE OOK

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.