Bedrijfsruimte huren

Bedrijfsruimte huren bij Place for Bizz betekent een nieuwe thuisbasis voor jouw bedrijf en tegelijkertijd profiteren van alle voordelen van Place for Bizz. Wil jij groeien met je eigen winkel, webshop, reparatie- of productiebedrijf? Wij hebben bedrijfsruimtes te huur in verschillende soorten en maten, zodat er altijd iets is wat in jouw straatje past.

kantoor-icon

Bedrijfsruimte te huur bij Place for Bizz

Bij Place for Bizz kun je terecht wanneer je op zoek bent naar een bedrijfsruimte. Je huurt bij ons al een bedrijfsruimte vanaf 75 m2, vanaf € 836,- per maand! Daarnaast kun je rekenen op diverse andere voordelen:

  • Water, verwarming en servicekosten inclusief
  • Flexibel huren, opzegtermijn van 2 maanden
  • Veel mogelijkheden tussen 75 en 125 m2, met uitbreid opties
  • Gebruik van kantoorapparatuur en vergaderruimte
  • Gebruik receptiediensten (behalve in Eindhoven Centrum)
  • 24/7 toegang tot je bedrijfsruimte
  • Gratis koffie en thee 
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
Bedrijfsruimte Place for Bizz

Flexibele bedrijfsruimte huren

Sommige werkzaamheden vragen wat meer ruimte dan je vanuit huis kunt verstrekken. Daarom hebben we bij Place for Bizz een bedrijfsruimte te huur vanaf 75 m2. Heb je meer ruimte nodig? Dan kun je eenvoudig uitbreiden, intern verhuizen of juist inkrimpen wanneer je ruimte over hebt. Onze bedrijfsruimte beweegt met jou en je onderneming mee. Zo hebben we voor iedereen een geschikte bedrijfsruimte.

Voordelen van een bedrijfsruimte huren bij Place for Bizz

Een bedrijfsruimte huren in een pand met veel andere bedrijven biedt vele voordelen.

Netwerken met andere ondernemers

Bij Place for Bizz huren veel ondernemers een bedrijfsruimte. Je bent dus altijd omgeven door mede-ondernemers om mee te netwerken of te sparren.

 Geen onderhoud

Door een bedrijfsruimte te huren kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Jij betaalt een vast bedrag per maand en wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsruimte beschikt over de standaard faciliteiten. Jij hoeft niet na te denken over onderhoud.

Flexibele opzegtermijn

Heb je geen bedrijfsruimte meer nodig of is de ruimte te groot of te klein geworden voor jouw onderneming? Dan kijken we samen naar een passende oplossing. Met een opzegtermijn van 2 maanden en de mogelijkheid om intern te verhuizen of je bedrijfsruimte in te krimpen of uit te breiden, ben je bij Place for Bizz aan het juiste adres om flexibel een bedrijfsruimte te huren.

24/7 je eigen bedrijfshal

Laden en lossen is geen probleem met de bedrijfsruimtes van Place for Bizz. De bedrijfshallen hebben een grote toegangsdeur, een gladde betonvloer en een riante gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook is er een krachtstroomaansluiting en zijn gas en water inbegrepen bij de prijs (elektraverbruik is exclusief). Elke bedrijfsruimte is 24/7 toegankelijk, er is koffie en thee aanwezig en je beschikt uiteraard over een eigen toilet.