Bedrijfsruimte huren in Helmond

Ben je op zoek naar een bedrijfsruimte of een kantoorruimte in Helmond? Place for Bizz heeft een innovatief business center op bedrijventerrein Groot Schooten. Weinig steden hebben de afgelopen decennia zo’n positieve ontwikkeling doorgemaakt als Helmond. Het is uitgegroeid tot een bloeiende stad die op het gebied van sport, recreatie, culinair, cultuur en economie bijzonder uitblinkt. Daarom biedt Helmond prachtige kansen om succesvol te ondernemen. Huur een bedrijfsruimte in Helmond via Place for Bizz en groei met de stad mee!

Kantoorruimte in Helmond

Ons business center is gevuld met verschillende soorten kantoorruimtes. Zo kies je uit een gedeeld kantoor, een privé kantoor of een flexplek wanneer je graag wat flexibeler wil kunnen bewegen. Naast kantoorruimtes hebben we bij Place for Bizz ook vergaderruimtes en coachruimtes waar je als huurder gebruik van kunt maken. Ben je geen vaste huurder bij Place for Bizz maar wil je wel graag komen vergaderen in Helmond? Ook dat vinden we helemaal goed. Neem een kijkje tussen ons aanbod en huur de kantoorruimte of vergaderruimte die jij nodig hebt!

De voordelen van Helmond Automotive Campus

Place for Bizz Helmond is een ruimtelijk en open business center, gelegen aan de Steenovenweg op Bedrijventerrein Groot Schooten. Eén minuut rijden en je bent op de doorgaande weg naar Eindhoven, maar toch is de ligging van ons business center verrassend rustig en groen. Over groen gesproken: op de zeer ruime parkeerplaats is een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig.

Place for Bizz Helmond is recentelijk gemoderniseerd en uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De omgeving van het business center leent zich perfect voor een ontspannen lunchwandeling. Ben je je lunchpakket een keer vergeten, dan is dat ook geen ramp: op 300 meter afstand vind je het gezellige eetcafé De Pastoor.

  • Flexibel huren, per 2 maanden opzegbaar
  • Gebruik van kantoorapparatuur, vergaderruimte en receptiediensten
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Laadvoorziening voor elektrische auto’s
  • Kantoor of bedrijfsruimte huren van 25 m2 tot 200 m2
Bekijk ons aanbod Bekijk brochure
Place for Bizz Helmond - lobby

Andere bedrijfsruimtes in Helmond

Naast kantoorruimtes en vergaderruimtes hebben we bij Place for Bizz Helmond nog meer soorten bedrijfsruimtes te huur. Zo kun je bij ons ook een atelier huren. Dit is een kantoor met een eigen ingang en een hoog plafond. Onze ateliers zitten qua uitstraling tussen een bedrijfshal en kantoor in en hebben hoge plafonds. Door het ruimtelijke gevoel van de ateliers zijn er ook veel bedrijven die een atelier als kantoorruimte gebruiken.

Voor flexwerkers uit de regio Helmond hebben we ook een fijne oplossing. Ontdek de verschillende manieren van flexwerken bij Place for Bizz.