Welkom bij Place for Bizz! Wij verhuren vier fullservice business centers: twee in Eindhoven, één in Helmond en één in Valkenswaard.

Bij ons kun je terecht voor een prettige, professionele werkplek in een fijne werkomgeving. Wij bieden ruimtes in vele soorten en maten, voorzien van alle benodigde faciliteiten. Met ruim 15.000 m2 zijn wij één van de grootste aanbieder van flexibele en vaste bedrijfshuisvestiging in de Brainport-regio.

Oplossingen voor iedereen

Zelfstandige professionals, flexwerkers, jonge groeiende bedrijven, mkb- of corporate ondernemingen. Wij bieden ruimte voor groot en klein, van 20 m2 tot 200 m2. Er zijn diverse manieren van werken mogelijk: bij ons kun je terecht voor een virtueel kantoor, een flexwerkplek, een gedeelde kantoorruimte of een privé kantoor. Heb je net wat meer ruimte nodig? Kies dan voor een bedrijfshal of atelierruimte. Daarnaast is het mogelijk om diverse vergaderruimtes en coachruimtes te reserveren.

Wij bewegen mee met jouw wensen

Voor ons is het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze omgeving. Daarom stemmen we jouw wensen het liefst persoonlijk af tijdens een rondleiding in één van onze business centers. Jij geeft aan wat je wensen en behoeften zijn en wij regelen het. Daarin zijn we helder én flexibel.

Kom proefwerken

Wij zijn ervan overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs voor een kopje koffie of kom zelfs een dag proefwerken. Je bent van harte welkom op één van onze locaties, waar onze hosts je vriendelijk zullen ontvangen. Een proefdag aanvragen kan eenvoudig via onze website of neem contact op met onze telefoniste.

Place for Bizz Eindhoven

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan