Een bruisende werkplek in hartje Eindhoven

Denk je aan Eindhoven, dan denk je aan gezellige terrasjes op de Markt. Aan Philips, aan het bijna jaarlijkse kampioensfeest van PSV en aan Guus Meeuwis die elke zomer het Philips Stadion op zijn kop zet. En aan Stratumseind, dat even bruisend is als het lokale ondernemingsklimaat. Nergens in Nederland groeit de economie zo snel als in Eindhoven. Hier zijn alle randvoorwaarden om succesvol te zijn in overvloed aanwezig. Place for Bizz Eindhoven Centrum maakt het mogelijk om jouw eigen onderneming in hartje lichtstad in de schijnwerpers te zetten!

Rianne

Host Place for Bizz.

De voordelen van Eindhoven Centrum

Place for Bizz Eindhoven Centrum ligt op de hoek van de Kanaaldijk-Zuid en de Tongelresestraat, aan de rand van de binnenstad en met uitzicht op het Eindhovens Kanaal. Vanaf de doorgaande weg is deze aantrekkelijke locatie uitstekend zichtbaar. Eindhoven Centrum beschikt over ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand. Als huurder van Place for Bizz kun je gebruikmaken van het eigen, afgesloten parkeerterrein. Ook als je met het openbaar vervoer reist, is Place for Bizz Eindhoven Centrum een slimme keuze. Een kwartiertje wandelen vanaf treinstation Eindhoven en je bent er!

Huurder aan het woord

Charlotte Derkx is mede-eigenaar van Derkx & Van Hoek Bewindvoering; een kantoor dat de financiën beheert van mensen die dit tijdelijk of duurzaam niet kunnen. Charlotte huurt sinds januari 2018 van Place for Bizz.

“Wij hebben gekozen voor een kantoorruimte bij Place for Bizz Eindhoven Centrum omdat we hier een eigen voordeur hebben. Dat zien wij als het grootste voordeel. Wij willen ons onderscheiden als kantoor door een ruime bereikbaarheid in de breedste zin van het woord.“

“De bijeenkomsten die Place for Bizz organiseert, zoals taart-, soepmomenten en vrijdagmiddagborrels, vind ik erg gezellig. Het is leuk om regelmatig op een informele manier met je medehuurders te kunnen kletsen, in plaats van alleen maar een ‘goedemorgen’ in de gang.”

Totaal ontzorging voor kantoor- en bedrijfsruimtes

Bij Place for Bizz geloven we dat mensen zakelijk het beste uit de verf komen in een omgeving die voelt als thuis. Daarom zorgen we voor business centers waar mensen zichzelf kunnen zijn en (h)erkend worden. En waar ze hun successen en ervaringen kunnen delen met anderen, want we zijn ervan overtuigd dat anderen ontmoeten kan leiden tot mooie, nieuwe kansen.

We doen er alles aan om jou een werkplek te bieden waar je je thuis voelt. Een plek waar je prettig en ongestoord kunt werken terwijl je deel uitmaakt van het actieve netwerk van Place for Bizz.