Kantoor of bedrijfsruimte huren in Eindhoven

Wil je een geschikte werkplek vinden in Eindhoven? Place for Bizz heeft twee business centers in Eindhoven, die ontzettend gunstig gelegen zijn. Een in het centrum en een op industrieterrein de Hurk, direct aan de A2/N2. De locaties zijn beide voorzien van meer dan voldoende parkeergelegenheid voor jou en je bezoekers.

kantoor-icon

Place for Bizz heeft twee locaties in Eindhoven

Groeit je bedrijf waardoor je wat extra kantoorruimte nodig hebt? Geen probleem, je kunt op elk moment uitbreiden wanneer dit nodig is. Ook wanneer je een grotere ruimte huurt dan nodig is, passen we dit gewoon aan zodat het precies aansluit op jouw behoeften.

Vooraanzicht gebouw Place for Bizz Eindhoven Centrum

Eindhoven Centrum

Wij bieden verschillende manieren van werken aan. Bij ons kun je terecht voor een virtueel kantoor, een flexwerkplek, een gedeelde kantoorruimte of privé kantoor. Heb je net wat meer ruimte nodig? Dan kun je bij ons ook terecht voor een bedrijfshal of atelier.

Meer informatie
Vooraanzicht gebouw Place for Bizz Eindhoven De Hurk

Eindhoven De Hurk

Daarnaast is het mogelijk om diverse vergader- en coachruimtes te reserveren. Wij bieden in Eindhoven vergaderruimtes aan van 4 tot 20 personen. Wanneer je komt vergaderen of coachen in Eindhoven, profiteer je van veel voordelen, zoals gratis parkeergelegenheid en gratis koffie en thee.

Meer informatie