Bedrijfshal huren in Eindhoven Centrum

Zoek je een bedrijfshal of kantoorruimte in Eindhoven Centrum met een goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid voor jou en je bezoekers? Dan is Place for Bizz Eindhoven Centrum de ideale locatie voor jou! Alle ruimtes in dit business center beschikken over een eigen ingang! Kortom: alle randvoorwaarden voor een succesvolle onderneming zijn in overvloed aanwezig. 

Kantoorruimte in Eindhoven Centrum

Het is ook mogelijk om in ons business center in Eindhoven Centrum kantoorruimtes te huren. Onze kantoorruimtes hebben een opzegtermijn van slechts 2 maanden dus je zit nergens voor lange tijd aan vast. Daarnaast profiteer je gratis parkeren op onze locatie in Eindhoven.

De voordelen van Eindhoven Centrum

Place for Bizz Eindhoven Centrum ligt op de hoek van de Kanaaldijk-Zuid en de Tongelresestraat, aan de rand van de binnenstad en met uitzicht op het Eindhovens Kanaal. Vanaf de doorgaande weg is deze aantrekkelijke locatie uitstekend zichtbaar. Eindhoven Centrum beschikt over ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand. Als huurder van Place for Bizz kun je gebruikmaken van het eigen, afgesloten parkeerterrein. Ook als je met het openbaar vervoer reist, is Place for Bizz Eindhoven Centrum een slimme keuze. Een kwartiertje wandelen vanaf treinstation Eindhoven en je bent er!

  • Eigen ingang tot je kantoor of bedrijfsruimte
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Gratis gebruik vergaderruimte 
Bekijk ons aanbod Bekijk brochure