Kantoor huren Eindhoven de Hurk

Ben je op zoek naar een plek in Eindhoven om te vergaderen, een kantoorruimte te huren of te flexwerken? Bij Place for Bizz hebben we een fullservice business center in o.a. Eindhoven de Hurk en Eindhoven Centrum. Je kunt bij ons terecht voor een prettige, professionele werkplek in een fijne omgeving. Met ruim 15.000 m2 zijn wij een van de grootste aanbieders van flexibele en vaste bedrijfshuisvesting in de Brainport-regio.

Kantoorruimte in Eindhoven De Hurk

Je kunt bij ons verschillende soorten kantoorruimtes huren. Zo huur je een flexplek voor een dag, je kunt een gedeeld kantoor huren met 24/7 toegang, of een privé kantoor voor jou en eventuele collega’s. van jouw situatie kies je welke optie het meest geschikt is voor jou!

De voordelen van Eindhoven De Hurk

De ligging van Place for Bizz Eindhoven de Hurk is zeer uniek beseffen we! Dit business center ligt pal aan de A2/N2. Naast de goede bereikbaarheid is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en een laadpaal voor elektrische auto’s beschikbaar. De omgeving is verrassend groen, met een lounge en terras aan het water waar je heerlijk kunt (flex)werken, vergaderen, lunchen en wandelen! 

  • Goede bereikbaarheid, direct aan de A2/N2
  • Flexibel huren, per 2 maanden opzegbaar
  • Gebruik vergaderruimte en receptiediensten
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Inpandige lunchroom
  • Onze hosts ontvangen je klanten en relaties vriendelijk en professioneel
Bekijk ons aanbod Bekijk brochure