Kantoor locatie op industrieterrein Eindhoven De Hurk

Voordat we de naam Place for Bizz op de gevel van een nieuw business center laten plaatsen, kijken we natuurlijk eerst of de bereikbaarheid perfect in orde is en blijft. De ligging van Place for Bizz Eindhoven De Hurk is wat dat betreft wel erg uniek, beseffen we. Dit centrum ligt pal aan de A2/N2 en de bus stopt haast voor de deur. Eindhoven De Hurk is modern en de omgeving is verrassend groen, met een lounge en terras aan het water. (Net)werken en ontspannen gaan in Eindhoven De Hurk hand in hand.

Rianne Stevels

Host Place for Bizz, Eindhoven de Hurk.

De voordelen van Eindhoven De Hurk

Place for Bizz Eindhoven De Hurk ligt aan de Hurksestraat, op bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven. De bereikbaarheid van dit centrum is nauwelijks te overtreffen, zowel met eigen als met openbaar vervoer. Het is een nieuw, zeer representatief en duurzaam business center dat alles biedt waar de ondernemer van nu behoefte aan heeft. Ondernemers die hier huren, pauzeren graag in de lounge of op het terras. Daar heb je een fraai, rustgevend uitzicht over het Beatrixkanaal. De omgeving van Eindhoven De Hurk is erg groen en de laadpaal voor elektrische auto’s op parkeerplaats is een extra service naar milieubewuste automobilisten

Huurder aan het woord

Jochem Terlunen is eigenaar van Scherpthe, een bedrijf dat Epicor ERP-softwareoplossingen levert aan bedrijven, vooral in de maakindustrie, handel en distributie. Jochem huurt sinds januari 2017 bij Place for Bizz.

“De locatie aan de Ring Eindhoven is gunstig, zowel voor medewerkers als relaties. Dat is een belangrijke afweging geweest om voor deze locatie te kiezen. En daar heb ik geen moment spijt van gehad. We zijn begonnen in een kleine ruimte, toen we nog maar met drie mensen waren. Nu zijn we met tienen. Gelukkig konden we probleemloos doorschuiven naar een grotere ruimte.”

“Place for Bizz organiseert regelmatig bijeenkomsten. Dat zijn goede kansen om andere huurders te ontmoeten en wij doen er ook altijd aan mee. Waar we ook erg naar uitkijken, is het resultaat van de verbouwing en de extra bedrijvigheid die hiermee verwacht wordt.”

Totaal ontzorging voor kantoor- en bedrijfsruimtes

Bij Place for Bizz geloven we dat mensen zakelijk het beste uit de verf komen in een omgeving die voelt als thuis. Daarom zorgen we voor business centers waar mensen zichzelf kunnen zijn en (h)erkend worden. En waar ze hun successen en ervaringen kunnen delen met anderen, want we zijn ervan overtuigd dat anderen ontmoeten kan leiden tot mooie, nieuwe kansen.

We doen er alles aan om jou een werkplek te bieden waar je je thuis voelt. Een plek waar je prettig en ongestoord kunt werken terwijl je deel uitmaakt van het actieve netwerk van Place for Bizz.