Onze ondernemers

Eerst zien dan geloven. Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren. Kom daarom geheel vrijblijvend langs voor een kopje koffie of kom zelfs een dag proef werken. Onze huurders lichten je toe waarom!

Huurder bij Place for Bizz: Iris Cuijten, mr. Cuijten Advocatuur

Iris Cuijten,
mr. Cuijten Advocatuur

Geen muren van marmer in een ivoren toren op de twaalfde verdieping, maar een vernieuwend, bereikbaar en laagdrempelig kantoor. Op die manier wil mr. Cuijten Advocatuur het anders doen dan de klassieke advocatenkantoren. En een kantoor bij Place for Bizz Valkenswaard sluit daar uitstekend bij aan.

.

“Ik ben er supertevreden over. De service is professioneel, de telefonie en post worden goed beheerd en ik heb hier leuke, ondernemende mensen om me heen, die ik als soort collega’s beschouw. Voor mij is dit dé perfecte plek om te ondernemen.

Ruimte huurder Pro-Duo, Sally Beauty Holdings

Pro-Duo,
Sally Beauty Holdings

Kijk je weleens in de spiegel van de kapper? Goede kans dat je dan ooit – letterlijk – in aanraking bent gekomen met de producten van Pro-Duo. De internationale kappersgroothandel onderneemt sinds half 2020 vanuit Eindhoven De Hurk en de medewerkers voelen zich er al helemaal thuis.

.

“De omgeving straalt professionaliteit uit. En de faciliteiten zijn prima de luxe. Goede vergaderruimtes, een cateraar en vriendelijke receptionistes. Ons kantoor is mooi met veel lichtinval. En ook de akoestiek is helemaal in orde, wat natuurlijk erg belangrijk is in een call center.”