Een Flexbureau huren bij Place for Bizz

Op zoek een flexwerkplek in een rustig kantoor? Onze flexbureaus bieden alle gemakken van een volwaardig kantoor zonder de verplichting van een vaste locatie. Een flexbureau is voorzien van een zit-stabureau met bureaustoel en staat in een ruimte die je met maximaal 3 andere flexwerkers deelt. Naast het gebruik van gratis parkeerruimte, ons snelle glasvezel internet en koffie & thee, heb je ook de mogelijkheid om een vergaderruimte te reserveren wanneer je bezoek verwacht.

Inclusief:

  • Verstelbaar bureau met bureaustoel in een prettige ruimte
  • Gratis koffie en thee
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Super snel draadloos internet
  • Vriendelijk ontvangst en ondersteuning van onze hosts
  • Je deelt de ruimte met maximaal drie andere flexwerkers
  • Gebruik van vergaderruimte mogelijk tegen betaling
Afspraak maken

Vanaf € 35 per dag

Zonder huurovereenkomst

Aanwezig in:

Helmond Bekijk ons aanbod

Een flexbureau huren bij Place for Bizz

Flexibel werken wordt de standaard in het hedendaagse zakelijke landschap. Place for Bizz speelt in op deze trend met het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige flexbureaus. Onze flexbureaus zijn de ideale oplossing voor professionals die op zoek zijn naar een werkplek die meebeweegt met hun dynamische werkritme. Met hoge plafonds en een uitnodigende atmosfeer bieden onze flexbureaus een perfect evenwicht tussen concentratie en creativiteit.

Flexbureau huren? Place for Bizz biedt de ideale werkplek!

Onze ervaring van meer dan 40 jaar in het exploiteren van business centers heeft ons geleerd dat geen twee ondernemers hetzelfde zijn. Daarom bieden wij met ons flexbureau een oplossing die zich aanpast aan jouw unieke werkwijze. Of je nu een startende freelancer bent, een ondernemer of een mobiele professional, ons flexbureau is 24/7 toegankelijk en voorzien van alle gemakken zoals high-speed internet en ergonomische werkplekken.

Bij Place for Bizz vind je een werkplek die stimuleert en inspireert. De flexbureaus zijn ruim opgezet en bieden privacy, terwijl je ook de kans krijgt om te netwerken met andere ondernemers in onze gemeenschappelijke ruimtes. Of je nu behoefte hebt aan een rustige plek om je te concentreren of een levendige ruimte om te brainstormen, onze flexbureaus zijn ontworpen om aan al je zakelijke behoeften te voldoen.

Place for Bizz: jouw keuze voor een flexbureau

Wij geloven dat een goede werkplek meer is dan alleen een bureau en een stoel. Het gaat om de omgeving, de mensen en de mogelijkheden die het biedt. Daarom creëren wij bij Place for Bizz plekken waar je niet alleen kunt werken, maar ook kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Onze flexbureaus zijn meer dan een fysieke ruimte; het zijn centra van innovatie en samenwerking.

In onze open en gastvrije omgeving kun je je persoonlijke en professionele netwerk uitbreiden. We organiseren regelmatig netwerkevenementen en workshops die je de kans bieden om je vaardigheden aan te scherpen en je kennis te delen. Met flexbureaus die zowel privacy als gemeenschap bieden, is er altijd een plek die past bij jouw werkdag.

Flexbureau te huur bij Place for Bizz

Kies je voor een flexbureau bij Place for Bizz, dan kies je voor een werkplek die meegroeit met jouw ambities. Onze flexbureaus zijn uitgerust met moderne voorzieningen en bieden een professionele uitstraling aan jouw klanten en partners. Met onze flexibele huuropties kun je een werkplek huren voor een dag, een week, of op een maandelijkse basis.

Wij streven ernaar om een naadloze ervaring te bieden waarbij alles voor je geregeld wordt. Van het onderhoud van de werkplekken tot het bieden van administratieve ondersteuning, bij Place for Bizz staat jouw ondernemerservaring centraal. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wordt onderdeel van de Place for Bizz-familie! Beschikbaar in Eindhoven Centrum en Valkenswaard.

Bekijk ook de mogelijkheden van een Flexplek

  • Supersnel draadloos internet
  • Gratis koffie en thee
  • Gratis parkeergelegenheid
Bekijk deze werkplek Bekijk alle werkplekken

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan