Flexplek huren

Geen behoefte aan een eigen kantoor, maar wel zin om af en toe eens een dag buitenshuis te werken? Bij Place for Bizz kun je flexwerkplekken huren, zodat je er even lekker tussenuit kunt en je in een inspirerende omgeving kunt werken. Bovendien ben je in goed gezelschap van andere zelfstandige ondernemers! Boek eenvoudig een flexplek of loop gewoon binnen om te zien of er plek is!

kantoor-icon

Flexplek huren bij Place for Bizz

Flexwerken bij Place for Bizz kan op verschillende manieren. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een flexwerkplek huren. Je betaalt 15 euro per bezoek en krijgt er het volgende voor terug:

  • Super snel draadloos internet
  • Gratis koffie en thee – Gratis parkeren
  • Vriendelijk ontvangst en ondersteuning van onze hosts
  • Mogelijkheid om te netwerken met collega flexwerkers

Je kunt een flexplek huren in onze business centers in Eindhoven de Hurk, Valkenswaard of Helmond.

Flexwerken bij Place for Bizz

Wat is een flexplek?

Een flexplek is een plek waar jij rustig kunt gaan zitten werken bij ons in het business center. Je kiest zelf een plek waar jij de meeste inspiratie krijgt: aan een grote leestafel, in een luie stoel of een plek aan het raam met fijn uitzicht naar buiten. Een flexwerkplek kenmerkt zich als een plek die voor iedereen beschikbaar is. Het is dus niet jouw vaste plek, maar een werkplek die jij voor een dag tot je beschikking hebt. De flexwerkplekken beschikken niet over een bureau met bureaustoel, maar zijn inspirerende werkplekken in een kantoortuin.

Wij hanteren drie manieren van flexwerken. Naast flexwerkplekken hebben we bij Place for Bizz ook flexbureaus en flexkantoren. Een flexbureau is een plek met bureau en bureaustoel waar in totaal maximaal 3 andere ondernemers aan het werk zijn. Je kunt een flexbureau boeken voor €35,- per keer.

Een flexkantoor is een kantoorruimte die jij voor een dag huurt. Het flex kantoor beschikt over een bureau met bureaustoel en heeft daarnaast ook een vergadertafel in de ruimte. Je kunt een kantoor huren voor €80 per keer.

Voordelen van een flexwerkplek

Flexwerken is een opkomende trend. We zien dat steeds meer ondernemers ervoor kiezen om hier en daar een dagje te komen flexwerken. En dat is niet gek, een flexwerkplek huren biedt vele voordelen:

Werken waar en wanneer jij wilt

Met een flexbureau zit je nergens aan vast: je hebt geen contract en kunt dus ieder moment binnen lopen . Zo kun je het ene moment kiezen om in Eindhoven te werken en het andere moment in Helmond of Valkenswaard. Je boekt een flexbureau waar én wanneer jij het nodig hebt. 

Geen vaste lasten

Een flexplek boek je per keer, je zit niet vast aan een contract. Wanneer je  komt flexwerken bij Place for Bizz, zit je dus ook niet vast aan maandelijkse kosten. 

Netwerken met andere ondernemers

Door te flexwerken kom je in contact met andere ondernemers in ons businesscenter. Zo leer je mensen kennen met wie je -wanneer gewenst- kunt sparren en bouw je aan een goed netwerk. 

Flexwerken bij Place for Bizz

Flexwerken bij Place for Bizz kent drie verschillende smaken. Met dit aanbod is er altijd een manier van werken die jou zal aanspreken. Wij zorgen voor volledige flexibiliteit. Zo werken wij niet met contracten, maar reserveer je de ruimte op het moment waar en wanneer je hem nodig hebt:

Place for Bizz Helmond - flexbureau

Flexbureau

Een flexbureau is een flexibele werkplek in een rustig kantoor. De plek is voorzien van een zit-stabureau met bureaustoel en staat in een ruimte die je met maximaal 3 andere flexwerkers deelt.  Naast het gebruik van gratis parkeerruimte, ons snelle glasvezel internet en koffie & thee,

heb je ook de mogelijkheid om een vergaderruimte te reserveren wanneer je bezoek verwacht. Je bezoek wordt dan ontvangen door onze hosts.

Place for Bizz Helmond - dag kantoor

Flexkantoor

Wanneer je een flex kantoor huurt, geniet je van het beste van twee werelden: jezelf terugtrekken in een eigen prive kantoor, waar je eventueel bezoek kunt ontvangen en tegelijkertijd genieten van alle voordelen van flexwerken bij Place for Bizz.