Flexplek huren

Flexwerken bij Place for Bizz is flexibel werken voor de moderne, mobiele ondernemer. Je kunt tijdens kantoortijden terecht, neem een kopje koffie, zoek een plaats in een van de openbare ruimtes en onze hosts staan voor je klaar om je te ondersteunen.

flexplek-icon

Place for Bizz voor de mobiele ondernemer

Alle voorzieningen zijn aanwezig, zoals internet via glasvezel, gratis parkeerruimte en gratis koffie en thee. Bovendien ben je in goed gezelschap van andere zelfstandige professionals en ondernemers. There’s always place for sharing.

Indien je graag een bezoeker ontvangt, is dat natuurlijk mogelijk. Helaas is het niet toegestaan om de bezoeker in de flexruimte te ontvangen. Hiervoor kun je een vergaderruimte reserveren. Dit kun je online via ons reserveringssysteem doen. Lukt dit niet, dan mag je het natuurlijk altijd even de host aan de balie vragen.

Flexburo

Flexwerken in een aparte kantoorruimte? Ook dit is mogelijk bij Place for Bizz. Een flexburo is 5 dagen per week tot jouw beschikking en is voorzien van een buro met burostoel. Dit allemaal in een aparte kantoorruimte waar je met maximaal 3 andere flexwerkers rustig kunt werken. De kosten hiervoor bedragen € 175,- per maand. Doordat u de ruimte deelt, blijven de kosten beperkt terwijl u wel gebruik kunt maken van alle voorzieningen binnen Place for Bizz Business Centers.

Naast uw werkplek kunt u bij Place for Bizz gebruik maken van o.a. gratis parkeergelegenheid, centrale receptie, super snel glasvezel internet en gratis koffie & thee. Daarnaast is het mogelijk om een vergaderruimte binnen de business centers te reserveren. Uiteraard ontvangen onze hosts je gasten en relaties op een prettige en professionele manier.