Flexbureau huren

Wil jij flexwerken in een aparte kantoorruimte? Dat behoort tot de mogelijkheden bij Place for Bizz! We verhuren ruimtes met flexbureaus. Zo kun jij rustig werken aan je onderneming en af en toe een praatje maken of sparren met mede-ondernemers. Voor maximale flexibiliteit werken we niet met een contract. Je kunt gewoon binnen lopen en vragen naar een plek óf online een flexbureau reserveren.

kantoor-icon

Flexbureau huren bij Place for Bizz

Bij Place for Bizz kun je een flexbureau boeken. Hiervoor betaal je €35 per dag.
Je profiteert dan van verschillende voordelen van een flexbureau:

  • Verstelbaar bureau met bureaustoel in een prettige ruimte
  • Gratis koffie & thee
  • Gratis parkeren
  • Super snel draadloos internet
  • Je deelt de ruimte maximaal met 3 andere flexwerkers
  • Gebruik van vergaderruimte mogelijk tegen betaling

Je kunt een flexbureau huren in één van onze business centers in Eindhoven de Hurk of Helmond. 

Place for Bizz Helmond - flexbureau

Wat is een flexbureau?

Een flexbureau is een flexibele werkplek in een rustig kantoor. De plek is voorzien van een zit-stabureau met bureaustoel en staat in een ruimte die je met maximaal 3 andere flexwerkers deelt.  Naast het gebruik van gratis parkeerruimte, ons snelle glasvezel internet en koffie & thee, heb je ook de mogelijkheid om een vergaderruimte te reserveren wanneer je bezoek verwacht. Je bezoek wordt dan ontvangen door onze hosts.

Wij hanteren 3 manieren van flexwerken. Naast flexbureaus kun je bij Place for Bizz ook flexwerken op een flexwerkplek of flexkantoor. Een flexplek is een plek in een algemene ruimte aan een grote leestafel waar je een hele dag kunt werken. 

Een flex kantoor is een kantoorruimte die jij voor een dag huurt. Het flex kantoor beschikt over een bureau met bureaustoel en heeft daarnaast ook een vergadertafel in de ruimte. Je kunt hier dus ook met een gezelschap naartoe komen of klanten uitnodigen.

Voordelen van een flexwerken

Flexwerken is een opkomende trend. We zien dat steeds meer ondernemers ervoor kiezen om hier en daar een dagje te komen flexwerken. En dat is niet gek, een flexwerkplek huren biedt vele voordelen:

Werken waar en wanneer jij wilt

Met een flexbureau zit je nergens aan vast: je hebt geen contract en kunt dus ieder moment binnen lopen . Zo kun je het ene moment kiezen om in Eindhoven te werken en het andere moment in Helmond of Valkenswaard. Je boekt een flexbureau waar én wanneer jij het nodig hebt. 

Geen vaste lasten

Een flexplek boek je per keer, je zit niet vast aan een contract. Wanneer je  komt flexwerken bij Place for Bizz, zit je dus ook niet vast aan maandelijkse kosten. 

Netwerken met andere ondernemers

Door te flexwerken kom je in contact met andere ondernemers in ons businesscenter. Zo leer je mensen kennen met wie je -wanneer gewenst- kunt sparren en bouw je aan een goed netwerk. 

Flexwerken bij Place for Bizz

Flexwerken bij Place for Bizz kent drie verschillende smaken. Met dit aanbod is er altijd een manier van werken die jou zal aanspreken. Wij zorgen voor volledige flexibiliteit. Zo werken wij niet met contracten, maar reserveer je de ruimte op het moment waar en wanneer je hem nodig hebt:

Flexwerken bij Place for Bizz

Flexplek

We hebben in onze business centers verschillende flexplekken beschikbaar. Een flexplek is een plek aan een leestafel in een openbare ruimte, waar jij je laptop kunt uitklappen of je telefoontjes pleegt. In deze ruimte zijn ook andere ondernemers aan het werk die je kunt ontmoeten. Je kunt een flexplek online reserveren of gewoon binnen lopen.

Place for Bizz Helmond - dag kantoor

Flexkantoor

Wanneer je een flex kantoor huurt, geniet je van het beste van twee werelden: jezelf terugtrekken in een eigen prive kantoor, waar je eventueel bezoek kunt ontvangen en tegelijkertijd genieten van alle voordelen van flexwerken bij Place for Bizz.