Virtual office huren

Geen behoefte aan een eigen bedrijfsruimte, maar toch de uitstraling van een professioneel kantoor? Denk eens aan een virtueel kantoor! Place for Bizz biedt jouw onderneming een zakelijk postadres in Eindhoven, Valkenswaard of Helmond. Je betaalt géén eenmalige opstartkosten, zit niet vast aan een jaarcontract en kan gratis en vrijblijvend gebruik maken van de diverse faciliteiten.

virtual-office-icon

Place for Bizz beweegt mee met jouw wensen

Op al onze vestigingen kun je een vast bureau of kantoorruimte huren vanaf 15 m2. Wil je klein beginnen en blijken de zaken na verloop van tijd succesvol te verlopen? Dan kun je op elk moment een kantoorruimte extra huren. Ook intern verhuizen of juist wat minder vierkante meters huren is gewoon mogelijk bij Place for Bizz. Je geeft je wensen en behoefte aan en Place for Bizz ademt met je mee.

Ontvangst, telefoon, post: geregeld

Onze hosts staan dagelijks voor je klaar. Uiteraard ontvangen zij jouw gasten en relaties op een prettige en professionele manier en nemen zij de telefoon aan met jouw bedrijfsnaam. Ook verzorgen de hosts de post en pakketten en zijn ze altijd bereid om administratief te ondersteunen. Zo weet je dat de zaken goed geregeld worden en kun je je volledig richten op jouw onderneming.