Virtueel kantoor huren

Heb jij geen eigen kantoorruimte nodig, maar wil je wel graag een professionele uitstraling? Dan is een virtuele kantoorruimte iets voor jou! Bij Place for Bizz huur je al een virtueel kantoor voor slechts €80 per maand. Benieuwd wat je hier allemaal voor terugkrijgt?

kantoor-icon

Virtueel kantoor huren bij Place for Bizz

Huur een virtueel kantoor bij Place for Bizz voor een professionele uitstraling van jouw onderneming en een prettige scheiding tussen werk en privé. Daarnaast heeft Place for Bizz nog veel meer pluspunten:

  • Inschrijving KvK op ons adres (PFB Eindhoven de Hurk of Helmond)
  • Flexwerkplek voor 2 dagen per week
  • Draadloos internet
  • Professioneel vestigingsadres
  • Gratis koffie en thee
  • Borg € 160,- (vrij van BTW)
  • Eenvoudig aan te vullen met diverse diensten
Virtueel kantoor Place for Bizz

Extra diensten bij een virtueel kantoor

Wanneer je een virtueel kantoor huurt bij Place for Bizz kun je alsnog twee dagen per week gebruik maken van een flexwerkplek. Bij ons op locatie profiteer je van diverse voordelen. Daarnaast is onze dienstverlening uit te breiden met fijne extra’s om jou te ontzorgen:

Doorsturen en inscannen van post

Het is mogelijk om jouw post per mail te ontvangen zodra het bij ons op het adres aankomt. Onze hosts zullen je post inscannen en naar je doorsturen zodat je alles digitaal ontvangt. Dit scheelt je reistijd. 

Pakketaanname

Ben je vaak onderweg en is het voor jou vaak niet praktisch om online bestelde producten aan te nemen? Je kunt pakketten naar ons adres sturen, zodat wij het voor je aannemen. Zodra het pakket is gearriveerd, ontvang je van ons een bericht.

Aannemen van telefoon

Onze hosts kunnen voor jou de telefoon aannemen. Ze nemen een boodschap aan, schakelen de telefoon naar jou door of vragen de beller om op een later moment nog eens terug te bellen. Je kunt jouw voorkeuren zelf aangeven.