“Place for Bizz geeft groei de ruimte”

Place for Bizz Eindhoven Centrum

Als ondernemer wil je meestal groeien. Soms gebeurt dat voornamelijk op papier, maar het komt ook voor dat je écht uit je jasje groeit. Bijvoorbeeld doordat je meer werknemers nodig hebt. Die kun je echt niet altijd allemaal met een laptop aan de lunchtafel zetten; soms heb je gewoon meer kantoorruimte nodig. Ook als je uit je jas bent gescheurd, kan Place for Bizz je gelukkig nog steeds helpen.

“Veel startende ondernemers hebben behoefte aan een bescheiden kantoorruimte”, vertelt Erik Stock, commercieel manager van Place for Bizz. “Afhankelijk van het soort onderneming kan je oorspronkelijke kantoorruimte ook prima blijven volstaan. Dan moet je vooral lekker op je plek blijven; wij zorgen wel voor de koffie, telefoon en het internet.”

Meer ruimte nodig

Maar het kan ook anders. “Het komt voor dat een bedrijf toe is aan de volgende stap. Een groter kantoor, om concreet te zijn. Die behoefte probeer ik altijd te signaleren; daarom ben ik ook vaak aanwezig in onze verschillende business centers. Onze hosts pikken zulke signalen gelukkig ook op. Als iemand aangeeft dat hij of zij meer vierkante meters nodig heeft, schiet ik vaak meteen in de actiestand en denk ik na over hoe we dat op kunnen lossen.”

Dat kán heel eenvoudig  zijn, als er bijvoorbeeld een groter kantoor leegstaat in hetzelfde bedrijvencentrum. Erik: “Maar soms is die mogelijkheid er niet, of heeft een ondernemer meer ruimte nodig. In dat geval probeer ik de huurder toch te behouden binnen de BanGroep. Ik ga dan met Jack Aldenhoven aan tafel – of breng de huurder met Jack in contact. Zijn er mogelijkheden in een ander pand binnen onze groep? Of zijn er kansrijke ontwikkelingen waar een huurder iets aan kan hebben? We hebben een grote groep met een groot netwerk binnen de regionale vastgoedwereld. Daar laat ik onze huurders graag van profiteren. Natuurlijk is het ook in ons belang om klanten binnen de groep te houden, zo simpel is het ook.”

Elkaar een beetje helpen

Erik Stock contactpersoon

Erik Stock – commercieel manager Place for Bizz

De oud-profvoetballer vindt met Place for Bizz steeds beter de weg naar zusterbedrijven binnen de BanGroep. “De mensen van JAN nemen al een belangrijk deel van de schoonmaak van onze vier business centers voor hun rekening. En dat niet alleen; we schakelen ze ook in voor kleinere klusjes. Lampen vervangen, de parkeerplaats onderhouden en veel meer op facilitair gebied. Dat werkt hartstikke goed. Fixxed is ook een goed voorbeeld. Zij voeren alle onderhoudsklussen uit. Zo moet het ook gaan, vind ik, binnen zo’n bedrijvenfamilie als de BanGroep. Elkaar een beetje helpen en werk gunnen. Alles met het doel om de zaken voor onze huurders zo goed mogelijk te regelen.”

Place for Bizz biedt mogelijkheden

Bij Place for Bizz begrijpen we dat de groei van een bedrijf soms meer fysieke ruimte vereist. Of het nu gaat om het bieden van een bescheiden kantoorruimte voor startende ondernemers of het faciliteren van een overgang naar een groter kantoor voor gevestigde bedrijven. Erik Stock staat altijd paraat om signalen van bedrijven die uit hun jasje groeien op te vangen en actief op zoek te gaan naar passende oplossingen. Of het nu gaat om het benutten van leegstaande kantoren binnen ons bedrijvencentrum of het verkennen van mogelijkheden binnen de BanGroep, we streven ernaar om flexibel en proactief te zijn. Met ons uitgebreide netwerk en de onderlinge samenwerking tussen zusterbedrijven zoals JAN en Fixxed, geloven we in het belang van elkaar helpen. Zo blijven we onze huurders ondersteunen en streven we ernaar om samen met hen succesvol te groeien binnen de BanGroep-familie.

Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact op met Erik via het telefoonnummer: 06-10830659 of plan een afspraak in via de website en wie weet zien we jou snel!

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan