Een flexibele en betaalbare coachingruimte huren

Vergaderruimte Spreekkamer Coachruimte Valkenswaard

Ben je coach, therapeut, trainer, mediator of een andere professional? En wil je klanten in een representatieve ruimte met een ongedwongen sfeer ontvangen? Bij Place for Bizz verhuren we coachingruimtes die speciaal zijn ingericht voor het voeren van coachingsgesprekken.  

Onze coachruimtes hebben een huiselijke en warme uitstraling en zijn ingericht met comfortabel meubilair. Hierdoor is het mogelijk om in alle rust en privacy een goed en prettig gesprek te voeren.

Gratis gebruik van faciliteiten

Wanneer je een coachruimte huurt zijn de volgende faciliteiten inbegrepen: gratis koffie en thee, parkeren voor jou en je gasten, wifi, glasvezel internet en de beschikking over een beamer. Ook staan onze hosts klaar om jouw bezoek op een prettige en professionele manier te ontvangen en door te verwijzen naar de juiste ruimte.

Coachruimtes in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard

Heb je interesse in het huren van een coachruimte? Wij hebben coachruimtes beschikbaar in Eindhoven de Hurk, Helmond en Valkenswaard.

Boeken kan eenvoudig online via onze website. Een coachruimte van Place for Bizz huur je al vanaf €15 per uur. De ruimtes zijn bestemd voor 2 tot maximaal 4 personen. Wil je een coachruimte annuleren of verplaatsen? Dat kan geheel kosteloos tot 24 uur van te voren!

Staat de locatie waar jij een coachruimte zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.
We kunnen in onderling overleg bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Met ruim 1500 m2 aan flexibele bedrijfshuisvesting vinden we altijd wel een plekje voor je.