Flexkantoor huren

Wil jij alle gemakken van flexwerken maar wel in alle rust kunnen werken of vergaderen? Kom dan bij Place for Bizz een flexkantoor huren! Met een flexkantoor huur je een privé kantoor voor één dag. Je kunt hier in alle rust komen werken en eventueel bezoek ontvangen.. Benieuwd naar de mogelijkheden?

kantoor-icon

Flexkantoor huren bij Place for Bizz

Wanneer je een flexkantoor huurt, geniet je van het beste van twee werelden: jezelf terugtrekken in een eigen kantoor maar tegelijkertijd genieten van alle voordelen van flexwerken bij Place for Bizz:

  • Eigen kantoor voor één dag
  • Inclusief vergadertafel
  • Gratis koffie & thee
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoek
  • Vriendelijk ontvangst door onze hosts
  • Super snel draadloos internet

Je kunt een flexkantoor huren in één van onze business centers in Eindhoven de Hurk, Valkenswaard of Helmond. 

Place for Bizz Helmond - dag kantoor

Wat is een flexkantoor?

Een flexkantoor is een privé kantoor dat je voor één dag huurt. In het kantoor staat een bureau met bureaustoel en daarnaast ook een vergadertafel voor het geval je graag met meerdere mensen wil komen om te overleggen, of wanneer je klanten wilt ontvangen. Je boekt al een flexkantoor voor €80 per keer.

Andere opties om te flexwerken bij Place for Bizz zijn en flexplek of flexbureau:

Flexplek

Een flexplek is een plek in een openbare ruimte aan een grote leestafel, waar je een hele dag kunt werken. Je kunt een flexplek reserveren of binnenlopen in één van onze business centers.

Flexbureau

Een flexbureau is een flexibele werkplek in een rustig kantoor. De plek is voorzien van een zit-stabureau met bureaustoel en staat in een ruimte die je met maximaal 3 andere flexwerkers deelt. Je kunt een flexbureau boeken of binnenlopen in één van onze business centers. 

Voordelen van een flexwerken

Flexwerken is een opkomende trend. We zien dat steeds meer ondernemers ervoor kiezen om hier en daar een dagje te komen flexwerken. En dat is niet gek, een flexwerkplek huren biedt vele voordelen:

Werken waar en wanneer jij wilt

Met een flexbureau zit je nergens aan vast: je hebt geen contract en kunt dus ieder moment binnen lopen. Zo kun je het ene moment kiezen om in Eindhoven te werken en het andere moment in Helmond of Valkenswaard. Je boekt een flexbureau waar én wanneer jij het nodig hebt. 

Geen vaste lasten

Een flexplek boek je per keer, je zit niet vast aan een contract. Wanneer je  komt flexwerken bij Place for Bizz, zit je dus ook niet vast aan maandelijkse kosten. 

Netwerken met andere ondernemers

Door te flexwerken kom je in contact met andere ondernemers in ons businesscenter. Zo leer je mensen kennen met wie je -wanneer gewenst- kunt sparren en bouw je aan een goed netwerk. 

Flexwerken bij Place for Bizz

Flexwerken bij Place for Bizz kent drie verschillende smaken. Met dit aanbod is er altijd een manier van werken die jou zal aanspreken. Wij zorgen voor volledige flexibiliteit. Zo werken wij niet met contracten, maar reserveer je de ruimte op het moment waar en wanneer je hem nodig hebt:

Flexplek Place for Bizz

Flexplek

We hebben in onze business centers verschillende flexplekken beschikbaar. Een flexplek is een plek aan een leestafel in een openbare ruimte, waar jij je laptop kunt uitklappen of je telefoontjes pleegt. In deze ruimte zijn ook andere ondernemers aan het werk die je kunt ontmoeten. Je kunt een flexplek online reserveren of gewoon binnen lopen.

Place for Bizz Helmond - flexbureau

Flexbureau

Een flexbureau is een flexibele werkplek in een rustig kantoor. De plek is voorzien van een zit-stabureau met bureaustoel en staat in een ruimte die je met maximaal 3 andere flexwerkers deelt.  Naast het gebruik van gratis parkeerruimte, ons snelle glasvezel internet en koffie & thee,

heb je ook de mogelijkheid om een vergaderruimte te reserveren wanneer je bezoek verwacht. Je bezoek wordt dan ontvangen door onze hosts.