Ons team

Al 41 jaar exploiteert Place for Bizz (via BRE BV) business centers. In 1980 werd het eerste business center in Valkenswaard geopend. In deze jaren heeft Place for Bizz al meer dan 700 ondernemingen, klein en groot, gehuisvest. Momenteel is Place for Bizz met ruim 15.000 m2 een van de grootste aanbieders van flexibele huisvesting in de Brainport Regio. Vanuit deze ervaring kennen en herkennen we de behoefte van ondernemingen en hun werknemers. Onze belofte: voor een aangename én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz!

Rianne Stevels
Host Eindhoven de Hurk

Zowel nieuwe als ervaren ondernemers bevinden zich op de juiste plaats bij Place for Bizz! Een prettige werkomgeving met leuke mensen en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Voor ontspanning tussen het werken door ben ik ook in voor een praatje of een kop koffie.

Yvonne Beuker
Commercieel Medewerker Binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst zorg ik ervoor dat onze huurders op de juiste plek zitten. Voor iedereen is er namelijk een passende ruimte te vinden, zeker bij Place for Bizz!

Marc Kuipers
General Manager

Met een sterk gevoel voor persoonlijk contact en optimale flexibiliteit, zoek ik naar de dienstverlening die perfect aansluit bij jouw wensen!

Monique Verdonk
Operationeel Manager

Ik houd me bezig met alles wat er speelt bij de vijf business centers die onder Place for Bizz vallen. Dit doe ik met heel veel plezier en enthousiasme. En als jij het net zo naar je zin hebt als ik, zijn we heel tevreden bij Place for Bizz.

Margje Iven
Host Helmond

Als host bij Place For Bizz weet je nooit wat de dag je gaat brengen. Dat maakt dit werk zo ontzettend leuk om te doen. Mijn motto: ‘maak van je klant een gast’ kan ik hier zeker waarmaken.

Hilde Tilburgs
Host Helmond

Bij Place for Bizz Helmond ben ik werkzaam als medewerkster voor het PostNL Business Point. Ik geef de klanten van PostNL graag het Place for Bizz-gevoel mee!.

Lity ten Holter
Host Valkenswaard

Mijn werk als host en telefoniste bij Place for Bizz is zeer afwisselend en ik wil er graag mede zorg voor dragen dat iedereen zich thuis voelt.

Marijke Heemskerk
Host Valkenswaard

In mijn werk als host is het iedere dag opnieuw een uitdaging om een fijne werkomgeving te creëren voor onze huurders, door te luisteren, mee te denken en vooral door te doen, om zodoende Place for Bizz de ‘Place to be’ te maken!

Mirjam Havelaar
Telefoniste

Als telefoniste van Place for Bizz ben ik vaak het eerste aanspreekpunt van onze huurders. Ik zorg ervoor dat er geen belangrijke klanten of vragen gemist worden. Ik doe mijn werk met veel plezier en vind het fijn om deze taak uit handen te nemen van onze huurders!

Joke van der Heijden
Host Eindhoven De Hurk

Werken bij Place for Bizz is voor mij werken in een prettige en dienstverlenende omgeving. Samen met mijn collega’s creëren wij een sfeer waarin alle ondernemers en gasten zich welkom voelen.

Monique Bax
Telefoniste

Als telefoniste bij Place For Bizz sta ik je graag vriendelijk en met een lach te woord. Door actief te luisteren handel ik oplossingsgericht, zodat de klant zich ook echt begrepen voelt.

Vera Leenders
Financieel Manager

Als financieel manager ben ik verantwoordelijk voor alle financiële werkzaamheden, van boekhouding tot het samenstellen van de jaarcijfers. Ik doe dat graag bij Place for Bizz vanwege de prettige werksfeer voor mij en mijn collega’s, maar zeker ook voor onze huurders.