Geert de Graef dubbel tevreden in Helmond

Geert de Graef huurder bij Place for Bizz

Geert de Graef heeft het niet zo op stilzitten. Maar deze volbloed ondernemer zit wél helemaal op zijn plek bij Place for Bizz Automotive Campus in Helmond. En daarom huurt hij er met twee bedrijven een kantoor, om twee heel verschillende redenen.

Geert drijft, met twee verschillende compagnons, twee ondernemingen. In alfabetische volgorde: Tommie in de Zorg en UniqueGyms. Twee bedrijven met heel uiteenlopende missies. De eerste, Tommie in de Zorg, is opgebouwd rondom de populaire Helmondse verpleegkundige, spreker en schrijver Tommie Niessen. Tommie geldt als een autoriteit in de zorgwereld. Hij weet anderen regelmatig te raken met zijn verhalen.

Geert: “Tommieindezorg.nl is een online platform met Tommies verhalen. En daarnaast loopt zustershop.nl, een online webshop voor zorgverleners. Mensen kunnen daar zuster- en broederartikelen kopen. Allerlei merchandise: kalenders, shirts, wenskaarten, noem maar op. Samen willen we een realistisch beeld van de zorg laten zien. Werken in de Zorg is mooi en daar mogen we trots op zijn. Het is het idee van Tommie, maar hij vroeg me om hem te helpen met advies, marketing, sales en branding. Tommie doet de lezingen en ik zorg dat het achter de schermen goed loopt.”

Wanneer Geert niet met Tommie in de Zorg bezig is, zet hij zich in voor zijn andere bedrijf. “UniqueGyms helpt fysiotherapiepraktijken en fitnessondernemers hun bedrijf te laten groeien. We verzorgen live- en teamtrainingen in sales, zodat ze hun rendement kunnen verhogen. Dat gaat gedeeltelijk via e-Learning. We hebben een opnamestudio bij Place for Bizz Helmond met een green screen, gecombineerd met een ‘normaal’ kantoor. Ook voor UniqueGyms is deze plek dus ideaal!”

Voldoende parkeergelegenheid en lekkere koffie

Geert gebruikt lovende woorden als het gaat over de dienstverlening van Place for Bizz Automotive Campus. “Het centrum is erg centraal gelegen. Je bent zo in Eindhoven, Helmond en Geldrop. Alles gaat er heel professioneel aan toe. De dames van de receptie zijn aardig en ze zorgen goed voor de gasten en de koffie. Die koffie is trouwens superlekker en gratis. Verder wordt alles hier heel goed schoon gehouden en is er altijd meer dan genoeg parkeergelegenheid voor bezoekers”, zo besluit hij zijn bloemlezing. We gaan er nog net niet van blozen …

De geboren verbinder heeft het initiatief genomen om een recreatieruimte in te richten. “Het leek me leuk om een plek te creëren waar ondernemers kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten. Marc Kuipers van Place for Bizz was daar erg enthousiast over en er is nu een ruimte met een voetbaltafel en een dartbord. Fijn dat ze openstaan voor initiatieven en bereid zijn mee te denken.” Als het aan Geert ligt, wordt Place for Bizz Automotive Campus in de nabije toekomst echt een netwerkclub. “Het zou goed zijn als de mensen die hier ondernemen elkaar straks nóg beter weten te vinden.