Place for Bizz groeit groter

Lint opening Place for Bizz

De wachtlijst liep steeds verder op en een uitbreiding kon dan ook niet langer uitblijven. Na ruim zes maanden verbouwen was het donderdag dan eindelijk zover: de feestelijke opening van het vernieuwde bedrijvencentrum op de Hurk in Eindhoven.

Dat deze vestiging erg in trek is bij huurders, is best wel te begrijpen. “De locatie van het pand is ideaal. Zo ligt het direct aan de snelweg en zijn we ook slechts enkele autominuten verwijderd van het centrum”, zegt Marc Kuipers, algemeen directeur van Place for Bizz. De cijfers bevestigen de populariteit van het pand en tegelijkertijd de noodzaak tot uitbreiding. “We hadden een bezettingsgraad van honderd procent en zelfs een wachtlijst. Ook waren de huidige vergaderruimtes, met zo’n tweeduizend boekingen per jaar, niet meer toereikend. Het uitbreiden van deze locatie was dus zeer wenselijk.”

Met de nieuwe verbouwde vleugel is de oppervlakte van het huidige pand verdubbeld naar vijfduizend vierkante meter. Er zijn onder andere zes premium vergaderruimten, dertig kantoren en een ruime lounge bij gekomen. “We zijn enorm trots op het eindresultaat. We zien dat de nieuwe ruimtes direct gebruikt worden en ook de verhuur van de kantoren verloopt voorspoedig”, aldus Kuipers.

Na het openingswoord was het de taak aan Henk Aldenhoven en Jac de Turck. Zij zijn mede-initiatiefnemers van Bedrijvencentra Regio Eindhoven – waar Place for Bizz onderdeel van is – en hadden de verantwoordelijke taak om het lint door te knippen en de nieuwe vleugel officieel te openen. Na die handeling werd er geproost en leidden onze lieftallige hostessen de geïnteresseerde gasten door het pand. De eerste conclusies werden al snel getrokken: het vernieuwde Place for Bizz Eindhoven de Hurk is een prima plek om te werken, maar ook zeker om te borrelen.

Lees hier ook het artikel “Zakelijke verhuurder Place for Bizz groeit verder in Eindhoven” in het Eindhovens Dagblad.