Op zoek naar een fijne kantoorruimte in Eindhoven? Wij hebben een fijne plek te huur!

Gehele derde verdieping van maar liefst 656m2

Ben je ondernemer in de omgeving van Eindhoven en op zoek naar een fijn kantoor? Wij hebben per direct ruimte te huur aan de Hurksestraat in Eindhoven. Het gaat om de gehele derde verdieping van maar liefst 656m2.

Flexibel werken

Door bij ons een kantoorruimte te huren beschik je over een super flexibele werkplek. Je kunt gebruikmaken van verschillende vergaderruimtes in het pand. Perfect voor als je zulke ruimtes niet standaard gebruikt. Ze zijn er voor je wanneer jij ze nodig hebt. Dat geldt trouwens ook voor de flexplekken. Je bepaalt zelf hoeveel ruimte je nodig hebt en kunt hierin wisselen als het nodig is. Efficiënt voor je werk én voor je kosten.
Zin in een verse lunch? Kom dan eens langs bij onze inpandige kantine, waar je dagelijks kunt genieten van een heerlijke maaltijd. 

Een fijne omgeving

Het pand is goed bereikbaar. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren is mogelijk op het terrein. Komen er zakelijke relaties op bezoek? Onze host wijst ze graag de weg naar de juiste ruimte, waar jij ze op een passende manier kunt ontvangen. Het kantoorpand bevindt zich in een groene omgeving en ligt aan het water. Je hebt er dus altijd een fijn uitzicht. Perfect voor de inspiratie en de nodige ontspanning tussen het werken door.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze kantoorruimte? Alle informatie hierover vind je op Funda. Of via onze website onder aanbod. Heb je vragen of wil je eens komen kijken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag en hopen je snel te mogen verwelkomen.