Business center Eindhoven De Hurk na verbouwing nóg completer

Momenteel wordt er hard gewerkt in en om Eindhoven De Hurk, een business center van Place for Bizz. Niet alleen door de ondernemers die er kantoorruimte huren, maar ook door vaklui die zich bezighouden met de verbouwing van het pand. Als hun werk erop zit, is Eindhoven De Hurk nóg moderner en helemaal klaar voor de toekomst.

“Van origine is Eindhoven De Hurk een zogenoemd single tenant-pand”, vertelt Marc Kuipers, general manager van Place for Bizz. “Het pand was ingericht voor één bedrijf. In 2012 namen wij het van die partij over. Nu we gaan verbouwen, hebben we meteen de mogelijkheid om er een volwaardig business center van te maken. Die kans grijpen we natuurlijk met beide handen aan.”

27 nieuwe kantoren

De voornaamste reden om te gaan verbouwen, is – niet heel verrassend wellicht – capaciteitsgebrek. “We zitten vol, maar er is nog steeds veel vraag naar bedrijfsruimte in Eindhoven De Hurk. Door te gaan uitbreiden, kunnen we die ondernemers ‘ja’ verkopen. Er komt 2.500 m2 aan kantoorruimte bij. Dat zijn 27 nieuwe kantoren; 9 per verdieping. Als de uitbreiding voltooid is, kunnen we ook een gevarieerder aanbod van kantoren aanbieden. Nu zijn de units bijvoorbeeld 40 of 80 m2. De nieuwe kantoren zijn voor ons makkelijker flexibel in te delen, zodat ons aanbod nóg beter aansluit op de vraag. Dat biedt vanzelfsprekend ook kansen voor onze huidige huurders die willen doorgroeien naar een grotere ruimte”, vertelt Marc.

Huiskamergevoel

Ook de gemeenschappelijke ruimtes krijgen een make-over. Er komen meer flexplekken en vergaderruimtes. De lounge, waar mensen vaak lunchen, wordt opgefrist. En de receptie wordt verplaatst naar het hart van het pand; het wordt de ‘huiskamer’ van het business center. Daar komen ook formele en minder formele zit- en vergaderplekken: een bank, een hoge tafel en zelfs een haard voor wat extra warmte. Marc: “We vinden het belangrijk dat mensen niet alleen maar in hun kantoor zitten, maar ook in een fijne omgeving met anderen kunnen praten en (net)werken. Dat stimuleren we in al onze centra trouwens, met borrels en bijeenkomsten.”

Per 1 juli van dit jaar gaan de eerste nieuwe ruimtes in de verhuur. En als alles goed verloopt, is de gehele verbouwing op 1 september achter de rug. Marc verwacht er veel van: “De impressies zien er erg veelbelovend uit. Ik merk ook dat de huidige huurders enthousiast zijn. Daarnaast tonen potentiële nieuwe huurders veel interesse. Ik verwacht veel animo. En terecht, want straks staat hier een prachtig gemoderniseerd business center!”

Heb je interesse in een kantoorruimte in Eindhoven De Hurk? Neem dan snel contact met ons op!