Een kijkje binnen bij Triple C Bouw- en Projectmanagement

Huurder Triple C bij Place for Bizz Eindhoven

Een frisse start! Met aanwinst Kevin van Eerd als projectmanager en het betreden van een nieuwe kantoorruimte in de binnenstad van Eindhoven, maakt Triple C Bouw- en Projectmanagement een kwaliteitsslag met oog op de toekomst.  

Triple C, dat staat voor communicatie, creëren en controle, is een bouw- en projectmanagement bureau dat gespecialiseerd is in de begeleiding van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- én horecaprojecten. Van ontwerp tot realisatie. “Wij kijken op een nieuwe manier naar de bouwwereld en staan naast de opdrachtgever. Wij stappen in wanneer zij dat willen, met als voordeel dat een opdrachtgever zelf regisseur blijft over zijn project”, aldus Kevin.

Zelf de regie houden als klant en het toch volledig uit handen kunnen geven? Daar zit de kracht bij Triple C. “Bij ons koop je kennis en ervaring in, maar wat het aller belangrijkste is dat we eerlijk en transparant bouwen. Tijdens de realisatie van een project begeleiden wij het gehele proces, wij bereiden alle onderdelen voor, coördineren (dagelijks) op locatie en houden daarbij toezicht op kwaliteit, voortgang en budgetten. Alles met permanente en transparante terugkoppeling naar de opdrachtgever.”

Horeca projecten
Het klantenportefeuille van Triple C bestaat veelal uit nieuwbouwprojecten voor particulieren. Maar ook horecaondernemers met mooie plannen zijn bij Triple C aan het juiste adres. “Ik heb veel ervaring als eindverantwoordelijke van diverse horecaprojecten. Deze tak ga ik voornamelijk oppakken binnen het bedrijf, vertelt Kevin.”

Triple C heeft het kantoor op eigen wijze ingericht met een houten wand.

Triple C en Place for Bizz
Vanaf 1 september heeft Triple C het nieuwe kantoor op de Kanaaldijk-Zuid betrokken. “We zochten een vaste locatie in de binnenstad van Eindhoven mét een eigen voordeur. Via online marketing bureau Webzies, ook huurder bij Place for Bizz, ben ik bij Place for Bizz terecht gekomen. Zij vertelde me enorm tevreden te zijn over de service”. Na een bezoek aan de website besloot Kevin te bellen. “Er werd direct geanticipeerd en gehandeld, ik kon meteen komen kijken en binnen twee dagen was alles geregeld. De persoonlijke service van Place for Bizz heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Zo kan het dus ook!”.

Ook op zoek naar een kantoor- of bedrijfsruimte?
Bekijk hier welke mogelijkheden Place For Bizz biedt voor jouw bedrijf!