Place for Bizz begint jaar met prestigieuze award

Place for Bizz begint het jaar met prestigieuze award

Als je de kans hebt om het jaar te beginnen met een prijs, moet je die natuurlijk niet laten liggen. Bij Place for Bizz zijn we er dan ook blij mee dat we afgelopen week de Outstanding Office Space Award (OOSA) gewonnen hebben!

Anders dan dat deze nogal lange naam doet vermoeden, heeft de OOSA – uitgereikt door Flexas.nl – niets met ruimtevaart te maken. Wél met het verhuren van kantoorruimte. Huurders van ons onlangs compleet gerenoveerde business center Eindhoven De Hurk beoordeelden ons serviceniveau met een hoge score van 4,2 op een schaal van 1-5, wat ons vier sterren oplevert. Geloof ons maar: daar is menig restaurant jaloers op.

Trots als een pauw

Marc Kuipers, algemeen directeur van Place for Bizz, is trots als een pauw op de prestigieuze award. “Service verlenen op hoog niveau is onze tweede natuur. Het is toch geweldig als onze klanten dit ook zo ervaren en ons ruimhartig beoordelen met vier sterren.”

Voor ons had het jaar dus nauwelijks beter kunnen beginnen. Niettemin staan we in 2020 natuurlijk open voor nóg meer awards. Zo zijn we ook wel weer.