Nieuws

Recente nieuwsbrieven
Meld je aan voor onze nieuwsbrief: aanmeldformulier.

Maart 2017
Januari 2017
Kerstspecial 2016
November 2016

 

Wandelweek Valkenswaard
15-23 april 2017 – Ella Visser

Beste huurders, de lente is begonnen en het is tijd om jullie kantoren uit te komen! In samenwerking met Wandelweek Valkenswaard mogen wij onze huurders in Eindhoven, Helmond en natuurlijk Valkenswaard een drietal mooie (wandel)tochten gratis aanbieden. Place for Bizz mag voor elke tocht 10 startbewijzen weggeven. Wees er dus snel bij want op is op.
Lees verder…

 

Wist je dat… koffiedrinken bij Place for Bizz goed voor het milieu is?
4 april 2017 – Ella Visser

Onlangs werden wij verrast door onze koffieleverancier met een certificaat voor duurzaamheid. Met ons koffieverbruik hebben wij de volgende positieve milieuresultaten behaald.
Lees verder…

 

Zo bouw je een effectief netwerk op
28 februari 2017 – Ella Visser

Je ontkomt er niet aan om te netwerken als zelfstandig ondernemer in het mkb. Middels je netwerk kun je waardevolle, zakelijke relaties opbouwen die je niet alleen naamsbekendheid opleveren maar je wellicht ook aan nieuwe opdrachten helpen. Voor veel ondernemers wordt het als dé manier gezien om klanten te werven. Daarnaast kun je gebruik maken van de kwaliteiten van je netwerk. Een netwerk is dus belangrijk, maar hoe bouw je deze op?
Lees verder…

 

Afscheid De Pinckart in Nuenen
28 februari 2017 – Ella Visser

Per 1 maart 2017 nemen wij afscheid van onze locatie in Nuenen, Bedrijvencentrum De Pinckart 54. Uiteraard kunt u altijd terecht bij één van onze vier andere Place for Bizz business centers in Eindhoven Centrum, Eindhoven de Hurk, Valkenswaard en Helmond.
Lees verder…

 

Zo bepaal je welk type kantoor je nodig hebt
16 januari 2017 – Marc Kuipers

Een dagelijks terugkerende vraag, hoe bepaal je welk type kantoor het meest geschikt is voor jouw bedrijf? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven, aangezien ieder bedrijf specifieke wensen en eisen heeft ten aanzien van kantoorruimte. In deze blog bespreken we hoe je toch eenvoudig kunt bepalen welk kantoortype het beste bij jouw bedrijf past.
Lees verder…

 

Een dag uit het leven van… host Marijke
30 november 2016 – Marijke Heemskerk

Ik werk met veel plezier als host bij Place for Bizz. Na meer dan 20 jaar vind ik het nog steeds dagelijks een uitdaging om door te luisteren, mee te denken en vooral door te doen, nét dat stapje meer te zetten en service te verlenen waardoor de huurders en hun bezoekers zich “welkom” voelen bij Place for Bizz.
Lees verder…

 

Hoe bereid je je voor op een oriënterend gesprek voor een nieuw kantoor?
17 oktober 2016 – Marc Kuipers

De afgelopen jaren zien we dat de zogenoemde ‘thuiswerkers’ massaal overstappen naar een werkplek in een professionele kantooromgeving. Deze mensen krijgen wij ook wekelijks over de vloer. Sommigen zoeken eerst op internet naar geschikte locaties, anderen hebben van een relatie een tip gekregen. Het valt me op dat de meesten geen idee hebben waar ze nou echt naar op zoek zijn.
Lees verder…

 

Een dag uit het leven van… commercieel medewerker binnendienst Ella
19 september 2016 – Ella Visser

De dag gaat beginnen met een kop goede koffie. Vervolgens start ik op en zet als eerste de chat open op onze website. Zo zijn wij de hele dag bereikbaar via de chatbox. Daarna lees ik de binnen gekomen mail. De spoedmailtjes handel ik als eerste af..
Lees verder…

 

Hebben wij eigenlijk succes?
5 september 2016 – Marc Kuipers

Volgens de Dikke Van Dale betekent het woord succes; een goede afloop, uitkomst of uitslag. We kunnen dus wel stellen dat iemand die succes heeft, “het goed doet”. Het succes van een bedrijf wordt over het algemeen gemeten door de groei in omzet of winst. Maar is de groei in omzet of winst wel echt de factor die bepaalt dat je “het goed doet”?
Lees verder…

 

Startersactie: 35% huurkorting
29 augustus 2016

Ben jij korter dan 5 jaar ondernemer en klaar voor de volgende stap? Ervaar de toegevoegde waarde van Place for Bizz, met een warm cadeautje: een plek in onze community van ondernemers, nu het eerste jaar met 35% korting.
Lees verder…

 

Een dag uit het leven van… telefoniste Mirjam
11 juli 2016 – Mirjam Havelaar

Voor een buitenstaander lijkt het misschien saai werk, elke dag telefoontjes doorverbinden naar de desbetreffende personen. Niets is minder waar, want bij Place for Bizz zijn de dagen nooit hetzelfde…
Lees verder…

 

Thuiswerken met kinderen, hoe dan?!
4 juli 2016 – Ella Visser

De zomervakantie is aangebroken! Die heerlijke lange zomervakanties als kind zijnde. Een tijd van buiten spelen, mooie vakanties, en vooral héél veel tijd met papa en mama. In het bedrijfsleven is het vooral zaak om opvang voor de kinders te regelen. Gelukkig, dat hoeft als thuiswerkende ondernemer niet!
Lees verder…

 

ELE Rally 3 en 4 juni ook door Helmond
23 mei 2016

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni vindt de 52e ELE Rally plaats. De rally bestaat uit zeventien klassementsproeven, verreden over twee etappes, verdeeld over twee dagen. De klassementsproeven van de ELE Rally bevinden zich voornamelijk in de landelijke omgeving van Helmond en Eindhoven, waarbij naast in de Gemeente Helmond, onder meer gereden wordt op locaties in de Gemeenten Oirschot, Sint-Oedenrode en Asten.
Lees verder…

 

Logisch: ook de Airfryer wil je uitproberen voordat je ‘m koopt
11 april 2016 – Marc Kuipers

Vandaag wil ik het met je hebben over de Airfryer. Het beste voorbeeld van een product dat je wil proberen voordat je hem gaat kopen. In mijn gezin is hij niet meer weg te denken: het begint ’s morgen bij de broodjes, hup in de Airfryer, daarna even een eitje koken natuurlijk ook in de Airfryer. Bij de koffie eten we een lekker appelgebakje, tussen de middag een tosti en ook het avondeten komt voor het grootste deel uit Airfryer.
Lees verder…

 

(INGEVULD) Vacature commercieel medewerker binnendienst (32-40 uur per week)
17 februari 2016

Voor de uitbreiding van ons commerciële team is Place for Bizz op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Kernwoorden die bij deze functie passen zijn: passie voor de klant, gestructureerd, zelfstarter, online marketing affiniteit.
Lees verder…

 

Met carnaval maken wij ons hoofd ‘leger’
15 februari 2016 – Marc Kuipers

Het was een paar weken voor de carnaval, toen mijn dochter (9) thuiskwam met een redelijk vrouwelijk legerkostuum. “Kijk pap, zo doen mijn vriendinnen en ik mee aan de carnavalsoptocht.” Oké heel leuk hoor, maar hebben jullie dan ook een bepaalde boodschap? “Ja zeker, met carnaval maken wij ons hoofd ‘leger!’”
Lees verder…

 

Mensen maken het verschil, ook in 2016!
18 januari 2016 – Noël Coopmans

Met 2015 koud twee weken achter ons zijn we alweer behoorlijk op stoom gekomen. Na de nodige nieuwjaarsborrels komen de eerste huuraanvragen alweer binnen. Niet in de laatste plaats dankzij een mooi artikel in het Eindhovens Dagblad op 2 januari jl.
Lees verder…

 

‘Place for you’: 25% huurkorting
15 januari 2016

Place for Bizz Helmond ondergaat binnenkort dé grote facelift! En daarom verlengen we onze aantrekkelijke korting op de huurprijs. Huur je een kantoor- of bedrijfsruimte voor 29-2-2016 bij Place for Bizz Helmond? Dan ontvang je 25% huurkorting gedurende het volledige eerste huurjaar!
Lees verder…

 

Het Nieuwe Werken: blijkbaar staan we liever in de file
23 november 2015 – Noël Coopmans

In de afgelopen weken was het weer goed prijs op Nederlands wegen. Het ene naar het ander filerecord werd gebroken. Het aantal personenauto’s is met 2,37% toegenomen en het aantal afgelegde reiskilometers steeg met ruim 6%. Waar blijft Het Nieuwe Werken dan?
Lees verder…

 

Wat vinden we nou eigenlijk van netwerkbeurzen?
5 oktober 2015 – Marc Kuipers

Afgelopen week stonden we op de Regio Business Dagen. Een geslaagde beurs, maar toch vraag ik me af of we volgend jaar weer de stand en brochures tevoorschijn moeten halen. Is deze manier van netwerken nog wel van deze tijd?
Lees verder…

 

‘On the move’: 25% huurkorting
14 september 2015

Place for Bizz Helmond ondergaat een grote facelift! Huur je een kantoor- of bedrijfsruimte voor 1-1-2016 bij Place for Bizz Helmond? Dan ontvang je 25% huurkorting gedurende het volledige eerste huurjaar!
Lees verder…

 

Place for Bizz Helmond ‘on the move’: wat betekent dat?
14 september 2015 – Leroy van Stekelenburg

Het is zover, Place for Bizz Helmond zal in het eerste kwartaal van 2016 een facelift ondergaan! De ontvangsthal zal in het teken komen te staan van ontmoeting, openheid en zorgen voor dynamiek in het business center. Maar wat betekent dat nou precies?
Lees verder…

 

Regio Business Dagen: kraak de kluis!
7 september 2015

Op 30 september en 1 oktober staan we weer op hét netwerkevenement van Zuidoost-Brabant; de Regio Business Dagen in Eindhoven. Niet alleen om te netwerken, maar ook met ‘kraak de kluis’.
Lees verder…

 

Druk, druk, druk. En dan is het ineens vakantie…
13 juli 2015 – Marc Kuipers

Kent u dat? U zorgt de komende weken dat alle taken en werkzaamheden die waren blijven liggen afgemaakt worden. Want u wilt tijdens uw vakantie genieten van uw vrije tijd, uw gezin, zon en zee. Maar u gaat gegarandeerd ook over uw werk nadenken. Geloof me: de afgelopen hectische maanden passeren nog eens rustig de revue. Wat had er anders gemoeten? Waarom reageerde die collega zo?
Lees verder…

 

Geen plek? Geen probleem!
22 juni 2015 – Leroy van Stekelenburg

Helaas moeten ook wij wel eens klanten teleurstellen. Dat hoeft helemaal niet erg te zijn, maar kan wel praktische gevolgen hebben voor de onderneming, zeker als je als bedrijf per direct geen werkplek meer hebt. Gelukkig zijn voor de meeste problemen oplossingen te bedenken, ook al zijn ze maar tijdelijk. Zo ook in dit geval.
Lees verder…

 

Beter een goede buur…
7 mei 2015 – Marc Kuipers

Bij Place For Bizz Valkenswaard zit een hechte club van ondernemers. Op de eerste plaats zijn zij natuurlijk druk met ieders eigen bedrijf maar op de tweede plaats zoeken ze elkaar actief op om samen te lunchen, ervaringen te delen en elkaar te helpen. En dat merk je direct als je bij Place for Bizz Valkenswaard binnenloopt.
Lees verder…

 

Pay What You Want bij Place for Bizz
2 april 2015

Op zoek naar een aangename en professionele werkplek, maar heb je het gevoel dat de lasten niet opwegen tegen de meerwaarde van een eigen werkplek? Dat kan anders. Betaal wat je wil met Pay What You Want bij Place for Bizz! Niet tevreden? Dan betaal je toch gewoon wat minder! En andersom.
Lees verder…

 

5 tips bij het vinden van kantoorruimte die je niet moet vergeten!
1 april 2015 – Leroy van Stekelenburg

Op Funda of Google zoeken naar je nieuwe werkomgeving, dat werkt best aardig. Locatie, grootte, prijs en een overzicht van de mogelijkheden heb je zo gevonden. Maar daarna vergeten zoekers hele belangrijke aspecten, waar achteraf vaak niet goed genoeg over nagedacht is.
Lees verder…

 

Thuiswerken; als het goed gaat worden de voordelen nadelen
9 maart 2015 – Marc Kuipers

Thuiswerken blijkt, zeker als je succesvol bent, niet altijd de beste oplossing. Marc sprak Martin, een zeer druk bezette zzp-er die een latente behoefte had aan een profesionele werkplek.
Lees verder…

 

Het Coachhuis breidt uit
2 februari 2015

Het Coachhuis kiest voor uitbreiding van haar coachlocaties in Eindhoven, Nuenen en Valkenswaard en voorziet hiermee in de groeiende vraag naar professionele en flexibele coachruimte in de Brainport regio.
Lees verder…

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
WTC-E Zakensocieteit
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap

Place for Bizz

8,1

10 0
78 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2017 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.