Kantoorruimte huren

Zoek je een professionele kantoorruimte voor je adviesbureau, IT-bedrijf of administratiekantoor? Place for Bizz biedt ruimte in vele soorten en maten, met altijd een goede service en benodigde faciliteiten. Kantoor voor een dag of wil je juist een vaste ruimte huren voor een wat groter bedrijf? Met vestigingen in de hele regio is Place for Bizz graag van dienst.

kantoor-icon

Place for Bizz beweegt mee met jouw wensen

Op al onze vestigingen kun je een vast bureau of kantoorruimte huren vanaf 15 m2. Wil je klein beginnen en blijken de zaken na verloop van tijd succesvol te verlopen? Dan kun je op elk moment je kantoorruimte uitbreiden.

Ook intern verhuizen of juist wat minder vierkante meters huren is gewoon mogelijk bij Place for Bizz. Jij geeft je wensen en behoefte aan en Place for Bizz ademt met je mee.

Ontvangst, telefoon, post: geregeld

Onze hosts staan dagelijks voor je klaar. Uiteraard ontvangen zij jouw gasten en relaties op een prettige en professionele manier en nemen zij de telefoon aan met jouw bedrijfsnaam.

Ook verzorgen de hosts jouw binnenkomende post en pakketten en zijn ze altijd bereid om administratief te ondersteunen. Zo weet je dat de zaken goed geregeld worden en kun je je dus volledig richten op je onderneming.

Gratis gebruik van vergaderruimte

Heb je buiten je kantoorruimte af en toe een ruimte nodig voor een meeting of vergadering? Op al onze business centers kun je als huurder gebruikmaken van de vergaderruimten, op basis van onze fair use policy.

Ontvang je partners, klanten of relaties professioneel; met de faciliteiten en service van Place for Bizz weet je zeker dat jouw vergadering prettig en effici├źnt verloopt.