Kantoorruimte huren

Een kantoorruimte huren? Bij Place for Bizz beschikken we over vier verschillende business centers waar het o.a. mogelijk is om een kantoorruimte of een gedeeld kantoor te huren. 

Of je nu een startend IT-bedrijf bent, een groeiend administratiekantoor runt of een tijdelijke kantoorruimte nodig hebt voor de ontwikkeling van een software applicatie: we denken graag met je mee en bieden een passende oplossing. Wij bieden kantoorruimtes aan van 20 m2 tot maar liefst 100 m2. Naast een mooie ruimte die van alle gemakken is voorzien, kun je van ons ook een goede service en optionele extra’s verwachten.

kantoor-icon

Bij Place for Bizz een kantoor huren

Een kantoorruimte huren bij Place for Bizz heeft diverse voordelen:

  • Privékantoor vanaf € 590,- per maand (incl. services)
  • Professioneel vestigingsadres en postadres
  • Flexibel huren, opzegtermijn van slechts 2 maanden
  • Gebruik van kantoorapparatuur, vergaderruimtes en receptiediensten
  • 24/7 toegang tot je kantoorruimte
  • Gratis koffie en thee
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
Unit Fima bij Place for Bizz

Flexibele kantoorruimte huren

Groeit je bedrijf waardoor je wat extra kantoorruimte nodig hebt? Geen probleem, je kunt op elk moment uitbreiden wanneer dit nodig is. Ook wanneer je een grotere ruimte huurt dan nodig is, passen we dit gewoon aan zodat het precies aansluit op jouw behoeften.

Kantoor met extra’s huren

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel kantoorruimtes huren. We bieden je ook veel extra’s die ervoor zorgen dat jij je focus volledig op je bedrijf kunt houden.

Gebruik van vergaderruimtes

In onze kantoorpanden zijn verschillende vergaderruimtes ingericht. Zo kun je klanten, relaties en ander bezoek ontvangen in een sfeervolle vergaderruimte.

Vriendelijke hosts voor een aangename ontvangst

Onze host staat dagelijks voor je klaar. Je bezoekers worden op een prettige manier door de host ontvangen en wanneer gewenst wordt ook de telefoon voor je aangenomen met jouw bedrijfsnaam.

Postadres voor jouw bedrijf

Wanneer je een kantoorruimte bij ons huurt, heb je ook direct een postadres waar jouw post en pakketten naartoe gestuurd kunnen worden. Onze hosts zorgen ervoor dat jouw post bij je terecht komt.

Gemeubileerde kantoorruimte

Het is ook mogelijk om een kantoorruimte gemeubileerd te huren. Bekijk hier het uitgebreide aanbod van kantoormeubilair. 

Kantoormeubilair huren
Place for Bizz Helmond - kantoorruimte

Kantoor

Bij Place for Bizz huur je een kantoorruimte met alle benodigde faciliteiten vanaf 20 m2 tot maar liefst 100 m2. Zo bieden we plek voor bedrijven van één of twee personen tot tientallen werknemers in dienst. 

Meer informatie
Place for Bizz Helmond - flexbureau

Gedeeld kantoor

Werk jij als ondernemer vanuit huis? En wil je graag de stap zetten om een eigen kantoorruimte te huren, waarbij de kosten zo laag mogelijk blijven? Wellicht is het delen van een kantoorruimte, in een van onze vestigingen in EindhovenHelmond of Valkenswaard, een goede optie.

Meer informatie