Flexwerken

Flexwerken bij Place for Bizz is flexibel werken voor de moderne en mobiele ondernemer. Onze panden zijn beschikbaar voor flexwerkers tijdens kantoortijden. Neem lekker een kopje koffie, kies een plek in één van de openbare ruimtes of daartoe aangewezen kantoren en installeer jezelf. Onze hosts staan voor je klaar om jou te helpen waar nodig. Een flexplek boeken kan eenvoudig via deze pagina.

kantoor-icon

Voordelen van flexwerken bij Place for Bizz

Flexwerken heeft veel voordelen. Zo zit je nergens aan vast, kun je gaan en staan waar je wilt en kun je je omringen met andere ondernemers wanneer je die behoefte voelt. Daarnaast biedt flexwerken nog een aantal andere voordelen:

  • Vanaf € 15,- per bezoek
  • inclusief draadloos internet
  • Gratis koffie en thee
  • Gratis parkeren

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk aanbod flexwerkplekken
Place for Bizz Helmond - flexbureau

Flexwerken bij Place for Bizz

Flexwerken bij Place for Bizz kent drie verschillende smaken. Met dit aanbod is er altijd een manier van werken die jou zal aanspreken. Wij zorgen voor volledige flexibiliteit. Zo werken wij niet met contracten, maar reserveer je de ruimte op het moment waar en wanneer je hem nodig hebt:

Flexwerken bij Place for Bizz

Flexplek

We hebben in onze business centers verschillende flexplekken beschikbaar. Een flexplek is een plek aan een leestafel in een openbare ruimte, waar jij je laptop kunt uitklappen of je telefoontjes pleegt. In deze ruimte zijn ook andere ondernemers aan het werk die je kunt ontmoeten. Je kunt een flexplek online reserveren of gewoon binnen lopen.

Place for Bizz Helmond - flexbureau

Flexbureau

Een flexbureau is een flexibele werkplek in een rustig kantoor. De plek is voorzien van een zit-stabureau met bureaustoel en staat in een ruimte die je met maximaal 3 andere flexwerkers deelt.  Naast het gebruik van gratis parkeerruimte, ons snelle glasvezel internet en koffie & thee,

heb je ook de mogelijkheid om een vergaderruimte te reserveren wanneer je bezoek verwacht. Je bezoek wordt dan ontvangen door onze hosts.

Place for Bizz Helmond - dag kantoor

Flexkantoor

Wanneer je een flex kantoor huurt, geniet je van het beste van twee werelden: jezelf terugtrekken in een eigen prive kantoor, waar je eventueel bezoek kunt ontvangen en tegelijkertijd genieten van alle voordelen van flexwerken bij Place for Bizz.