Vergaderruimte Luminos

Place for Bizz Eindhoven De Hurk

€ 100

per uur

Zonder huurovereenkomst

58 m2

20 werkplekken

Deze vergaderruimte in het business center van Place for Bizz Eindhoven de Hurk is gunstig gelegen aan de A2/N2 en biedt uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel jou als je bezoekers. In het businesscenter is tevens een lunchroom aanwezig, waar je de mogelijkheid hebt om een lunch te bestellen. In deze ruimte is tevens een flipover en tv-scherm aanwezig.

Gratis koffie en thee
Wifi of glasvezelinternet
Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
Gratis gebruik presentatiemiddelen
Place for Bizz Eindhoven Centrum

De voordelen van Place for Bizz Eindhoven De Hurk

Hurksestraat 60, 5652 AL Eindhoven

De locatie Place for Bizz Eindhoven De Hurk ligt sfeervol aan het water en is goed bereikbaar aan de A2/N2. De ligging maakt deze locatie uniek. Naast de goede bereikbaarheid met de auto of openbaar vervoer is er gratis parkeergelegenheid en een laadpaal voor elektrische auto’s beschikbaar. Tijdens de pauze kun je genieten van een heerlijk verzorgde lunch op ons terras aan het water. Ideaal dus!

Plan een rondleiding Bekijk ons aanbod

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan