Gedeeld kantoor Helmond

Place for Bizz Helmond

€ 275

per maand

Met huurovereenkomst

40 m2

1 werkplek

Door het delen van een kantoor, bespaar je kosten terwijl je wel gebruik kunt maken van alle voorzieningen. Daarnaast kan het contact met andere ondernemers in de gedeelde kantoorruimte van toegevoegde waarden zijn. Samen weet je tenslotte meer dan alleen. Wie weet wat het je nog eens oplevert! In de ruimte heb je de beschikking over een eigen bureau, bureaustoel en afsluitbaar ladeblok of locker. Het kantoor deel je met maximaal 3 andere ondernemers.

24/7 toegang
Gratis koffie en thee
Vergaderruimtes, v.a. 15 uur tegoed per maand
Receptiediensten
Professioneel vestigings-en postadres
Servicekosten, o.a. gas, water, elektra inbegrepen
Water, verwarming en servicekosten inclusief
Wifi of glasvezelinternet
Flexibel huren, per maand opzegbaar
Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
Place for Bizz Eindhoven Centrum

De voordelen van Place for Bizz Helmond

Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond

Place for Bizz Helmond is een ruimtelijk en open business center, gelegen aan de Steenovenweg op Bedrijventerrein Groot Schooten. Eén minuut rijden en je bent op de doorgaande weg naar Eindhoven, maar toch is de ligging van ons business center verrassend rustig en groen.

Place for Bizz Helmond is recentelijk gemoderniseerd en uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De omgeving van het business center leent zich perfect voor een ontspannen lunchwandeling. Ben je je lunchpakket een keer vergeten, dan is dat ook geen ramp: op 300 meter afstand vind je het gezellige eetcafé De Pastoor.

Naast kantoorruimtes en vergaderruimtes hebben we bij Place for Bizz Helmond meer soorten bedrijfsruimtes te huur. Zo kun je bij ons ook een atelier huren. Dit is een kantoor met een eigen ingang en een hoog plafond. Onze ateliers zitten qua uitstraling tussen een bedrijfshal en kantoor in. Door het ruimtelijke gevoel van de ateliers zijn er ook veel bedrijven die een atelier als kantoorruimte gebruiken.

Voor flexwerkers uit de regio Helmond hebben we ook een fijne oplossing: ontdek de verschillende manieren van flexwerken bij Place for Bizz.

Plan een rondleiding Bekijk ons aanbod

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan