Flexplek 3 Valkenswaard

Place for Bizz Valkenswaard

€ 15

per dag

Zonder huurovereenkomst

1 werkplek

Deze flexplek in de lunchruimte van Place for Bizz Valkenswaard zit gevestigd in een sfeervol en kleurrijk business center, met een grote diversiteit aan kantoorruimtes, vergaderruimtes en bedrijfshallen. Kortom, het bruist er van de ondernemersactiviteiten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Gratis koffie en thee
Wifi of glasvezelinternet
Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
Place for Bizz Eindhoven Centrum

De voordelen van Place for Bizz Valkenswaard

Kerkhofstraat 21, 5554 HG Valkenswaard

Place for Bizz Valkenswaard is een sfeervol en kleurrijk business center met een grote diversiteit aan kantoor-, vergader-, bedrijfsruimtes en ateliers. Het bruist er van de ondernemersactiviteiten en de bereikbaarheid vanuit Eindhoven en België is erg goed. Het gezellige centrum van Valkenswaard, met veel winkels en horeca, is om de hoek. Daarnaast is er voldoende eigen parkeergelegenheid aanwezig en onze hosts staan altijd klaar om jou en je gasten te ontvangen met een kopje koffie.

Plan een rondleiding Bekijk ons aanbod

Wij zijn er van overtuigd dat je de sfeer en het gevoel bij Place for Bizz zelf moet ervaren.

"Voor een persoonlijke, plezierige én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz. Mijn naam is Erik Stock en je kunt bij mij terecht voor meer informatie over Place for Bizz. Wil je een persoonlijke rondleiding, een dagje vrijblijvend komen proefwerken of een ruimte bekijken? Dat kan! Neem contact met me op en wie weet zien we elkaar snel!

Afspraak maken met Erik WhatsApp Erik
Erik Stock contactpersoon Erik Stock contactpersoon

Vragen? Neem contact met ons op.

Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Of vul het contactformulier in, en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Plan een rondleiding Plan een proefdag

"*" geeft vereiste velden aan