Workshopruimte huren

Effectief vergaderen? Graag in een verzorgde omgeving die van alle moderne gemakken is voorzien. Waar mensen voor je klaarstaan om lunch of koffie te verzorgen. Waar internet en audiovisuele middelen aanwezig zijn. En waar je in alle rust ongestoord kunt samenkomen, vergaderen, overleggen en werken.

atelier icon

Ontvangst, telefoon, post: geregeld

Onze hosts staan dagelijks voor u klaar. Uiteraard ontvangen zij uw gasten en relaties op een prettige en professionele manier en nemen zij de telefoon aan met uw bedrijfsnaam. Ook verzorgen de hosts uw post en pakketten en zijn ze altijd bereid u administratief te ondersteunen. Zo weet u dat de zaken goed geregeld worden en kunt zich volledig richten op uw onderneming.

Gratis gebruik van vergaderruimte

Heeft u buiten uw kantoorruimte af en toe een ruimte nodig voor een meeting of vergadering? Op al onze business centers kunt u als huurder gebruikmaken van de vergaderruimten, op basis van onze fair use policy. Ontvang uw partners, klanten of relaties professioneel; met de faciliteiten en service van Place for Bizz weet u zeker dat uw vergadering prettig en efficiënt verloopt.