Méér dan een werkplek.

Bij Place for Bizz kunt u terecht voor een prettige, professionele werkplek in een fijne werkomgeving. Wij bieden verschillende manieren om te werken, in uw eigen kantoor een gedeeld kantoor of in één van onze flexomgevingen. Maar wij bieden meer, denk bijvoorbeeld aan een postadres of de mogelijkheid om professioneel te komen vergaderen. Op deze website staan de verschillende diensten uitgebreid beschreven. Heeft u vragen of wilt u een keer komen kijken, dan horen wij het graag. U bent van harte welkom bij Place for Bizz!

Marc Kuipers

General manager Place for Bizz

Ruimte voor succes!

In een omgeving die voelt als thuis, kom je zakelijk het beste tot je recht. Omdat je je lekker moet voelen om te kunnen presteren. Dat vereist een werkplek waar je herkend en erkend wordt, waar je je successen kunt vieren en je ervaringen kunt delen. Die ruimte bieden wij je graag. Met fullservice business centers in Eindhoven, Helmond en Valkenswaard biedt Place for Bizz flexibele en vaste huisvesting voor zelfstandige professionals, flexwerkers, jonge groeiende bedrijven, MKB en corporate ondernemingen.

Totaal ontzorging voor kantoor- en bedrijfsruimtes

Al bijna 40 jaar exploiteert Place for Bizz (via BRE BV) business centers. In 1980 openden we ons eerste business center in Valkenswaard. Door de jaren heen heeft Place for Bizz al meer dan 600 ondernemingen, klein en groot, gehuisvest. Momenteel is Place for Bizz met ruim 15.000 m2 een van de grootste aanbieders van flexibele huisvesting in de Brainport Regio.

Vanuit deze ervaring kennen en herkennen we de behoefte van ondernemingen en hun werknemers. Onze belofte: voor een aangename én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz!