Een inspirerende werkplek in bourgondisch Valkenswaard

Valkenswaard, een prachtige plek met een grote aantrekkingskracht. Een plaats waar wij van Place for Bizz graag zijn, net als Bruce Springsteen die ieder jaar een bezoekje brengt aan het hart van De Kempen. Of de Amerikaanse rocker concrete plannen heeft om bedrijfsruimte te huren bij Place for Bizz Valkenswaard weten we niet zeker, maar we weten wél dat er van alles te beleven is. Open coffees, borrels, lunches en netwerkbijeenkomsten: in Valkenswaard zijn er volop kansen!

Marijke Heemskerk

Host Place for Bizz, Valkenswaard.

De voordelen van Valkenswaard

Place for Bizz Valkenswaard is een modern, kleurrijk en eigentijds business center, dat ligt aan de Kerkhofstraat in Valkenswaard. In en om het pand is er echter volop levendigheid. Het gezellige centrum van Valkenswaard, met veel winkels en horeca, is om de hoek. Heb je behoefte aan rust in je lunchpauze: rond Place for Bizz Valkenswaard is er veel groen. Fijn om daar even de accu op te laden!

Place for Bizz Valkenswaard is erg geschikt voor starters of bedrijven die doorgroeien. Het bruist er van de ondernemersactiviteiten en de bereikbaarheid is prima de luxe. Er is een eigen parkeergelegenheid en eigenaren van een elektrische auto’s kunnen de laadpaal gebruiken om de accu van hun bolide op te laden.

Huurder aan het woord

Edwin Rademakers is verkoopleider bij Storch Malerwerkzeuge & Profigeräte GmbH. Dit bedrijf is Europa’s grootste fabrikant van gereedschappen voor schilders en stukadoors en huurt sinds begin 2018 bij Place for Bizz Valkenswaard.

“Bij Storch organiseren we regelmatig salesmeetings. Hiervoor hoeven we niet uit te wijken naar hotels, maar we kunnen dit binnen Place for Bizz Valkenswaard faciliteren en dat is een groot voordeel. Intussen zorgt de receptie elke dag voor de ontvangst van pakketten. Dat spaart ons een boel tijd.”

“Binnen Place for Bizz Valkenswaard heerst er een erg leuke sfeer. Veel huurders kennen elkaar inmiddels en er ontstaan spontaan koffiemomenten. Daarnaast organiseert Place for Bizz regelmatig leuke bijeenkomsten, zoals kennismakingen met nieuwe huurders, of een vrijmibo die huurders samen met de host organiseren. Door het concept van Place for Bizz hebben wij een goede oplossing gevonden die volledig aansluit bij onze behoefte.”

Totaal ontzorging voor kantoor- en bedrijfsruimtes

Bij Place for Bizz geloven we dat mensen zakelijk het beste uit de verf komen in een omgeving die voelt als thuis. Daarom zorgen we voor business centers waar mensen zichzelf kunnen zijn en (h)erkend worden. En waar ze hun successen en ervaringen kunnen delen met anderen, want we zijn ervan overtuigd dat anderen ontmoeten kan leiden tot mooie, nieuwe kansen.

We doen er alles aan om jou een werkplek te bieden waar je je thuis voelt. Een plek waar je prettig en ongestoord kunt werken terwijl je deel uitmaakt van het actieve netwerk van Place for Bizz.