Werken of vergaderen
in Valkenswaard

Ben je op zoek naar een ruimte om lekker te kunnen werken of vergaderen in Valkenswaard? Bij Place for Bizz hebben we een hele fijne en inspirerende business center waar jij een bedrijfsruimte of kantoorruimte kunt huren voor korte of langere termijn. Valkenswaard is een bruisende plaats en er is van alles te beleven: borrels, lunches en netwerkbijeenkomsten. Er zijn volop kansen!

De voordelen van Valkenswaard

Place for Bizz Valkenswaard is een modern, kleurrijk en eigentijds business center, dat ligt aan de Kerkhofstraat in Valkenswaard. In en om het pand is er volop levendigheid. Het gezellige centrum van Valkenswaard, met veel winkels en horeca, is om de hoek. Heb je behoefte aan rust in je lunchpauze: rond Place for Bizz Valkenswaard is er veel groen. Fijn om daar even de batterij op te laden en een ommetje te lopen!

Place for Bizz Valkenswaard is erg geschikt voor starters of bedrijven die doorgroeien. Het bruist er van de ondernemersactiviteiten en de bereikbaarheid is erg goed. Er is een eigen parkeergelegenheid en eigenaren van een elektrische auto’s kunnen de laadpaal gebruiken om de accu van hun auto op te laden.

  • Flexibel huren, per 2 maanden opzegbaar
  • Gebruik van kantoorapparatuur, vergaderruimte en receptiediensten
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
  • Op loopafstand van de markt van Valkenwaard
  • Laadvoorziening voor elektrische auto’s
Bekijk ons aanbod Bekijk brochure

Vergaderen in Valkenswaard

We hebben in Valkenswaard verschillende ruimtes ingericht waar jij met je klanten, relaties of medewerkers kunt vergaderen. Als huurder maak je gratis gebruik van deze ruimte, maar ook niet-huurders kunnen bij ons gebruik komen maken van een vergaderruimte. Je kunt bij ons vergaderen in ruimtes voor 4 tot 40 personen, dus ook wanneer je met een flink team op zoek bent naar een ruimte, hebben wij de oplossing voor je. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsruimte in Valkenswaard

Ons business center heeft een hoop bedrijfsruimtes ter beschikking voor iedereen die een flinke ruimte nodig heeft om zijn of haar bedrijf nóg groter te maken. Of je nu een fietsenmaker bent, een webshop hebt gestart of een winkeltje hebt: je kunt alle kanten op met onze ruime en prettige bedrijfsruimtes. 

Kantoor huren in Valkenswaard

Wil je (alleen) komen werken? Ook dat kan in ons business center. We verhuren verschillende typen kantoorruimtes. Zo kies je uit een gedeeld kantoor, een privé kantoor of een flexplek wanneer je graag wat flexibeler wil kunnen bewegen. Ben je een coach en wil je liever mensen ontvangen in een coachruimte? Huur dan een coachruimte in Valkenswaard met comfortabel meubilair voor een fijne sessie.

Als huurder bij Place for Bizz profiteer je van veel voordelen. Zo kun je flexibel huren: klein beginnen en uitbreiden wanneer je uit je jasje groeit. Met een opzegtermijn van 2 maanden zit je nergens aan vast. Ook maak je gebruik van vergaderruimtes, kun je gratis parkeren en drink je gratis lekkere koffie of thee.

Binnen Place for Bizz Valkenswaard heerst er een erg leuke sfeer. Veel huurders kennen elkaar inmiddels en er ontstaan spontaan koffiemomenten. Daarnaast organiseert Place for Bizz regelmatig leuke bijeenkomsten, zoals kennismakingen met nieuwe huurders, of een vrijmibo die huurders samen met de host organiseren. Door het concept van Place for Bizz hebben wij een goede oplossing gevonden die volledig aansluit bij onze behoefte.”