Een innovatieve werkplek vlak bij de Automotive Campus Helmond

Niet veel steden hebben de laatste decennia zo’n positieve ontwikkeling doorgemaakt als Helmond. De wat sobere arbeidersstad van vroeger is tegenwoordig een bloeiende stad die richting de 100 duizend inwoners groeit. Een groeistad die op sportief, recreatief, culinair en cultureel en economisch gebied uitblinkt. Helmond biedt prachtige kansen om succesvol te ondernemen en ons centrum Place for Bizz Helmond is daar een perfect voorbeeld van. Groei mee in Place for Bizz Helmond!

Margje Iven

Host Place for Bizz, Automotive Campus Helmond.

De voordelen van Helmond Automotive Campus

Place for Bizz Helmond is een ruimtelijk en open business center, gelegen aan de Steenovenweg op Bedrijventerrein Groot Schooten. Eén minuut rijden en je bent op de doorgaande weg naar Eindhoven, maar toch is de ligging van het centrum verrassend rustig en groen. Over groen gesproken: op de zeer ruime parkeerplaats is een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig.

Place for Bizz Helmond is recentelijk gemoderniseerd en uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De omgeving van het centrum leent zich perfect voor een ontspannen lunchwandeling. Ben je je lunchpakket een keer vergeten, dan is dat ook geen ramp: op 300 meter afstand vind je het gezellige eetcafé De Pastoor.

Huurder aan het woord

Rob Vogels is eigenaar van Reclamestudio GO. Dit bureau ondersteunt opdrachtgevers bij het creatief uitvoeren en produceren van communicatiemiddelen, zowel gedrukt als online. Rob huurt sinds april 2017 van Place for Bizz.

“Voordat ik een kantoorruimte ging huren, heb ik ruim tien jaar vanuit huis gewerkt. Maar ik was het thuiswerken beu. Ik had weer behoefte aan mensen en bedrijvigheid om me heen. En thuis is het niet altijd makkelijk om werk en privé te scheiden. Nu ga ik weer echt ‘naar kantoor’ en ’s avonds naar huis. Dat bevalt erg goed.”

“Los van de bedrijvigheid is vooral de centrale receptie voor mij een groot voordeel. Mijn bezoekers worden netjes ontvangen en krijgen koffie of thee. De receptioniste neemt mijn pakjes in ontvangst en de telefoniste handelt binnenkomende telefoontjes netjes af. Ook over de bijeenkomsten die Place for Bizz organiseert ben ik erg te spreken. Dat zijn perfecte momenten om medehuurders, ik noem ze trouwens collega’s, beter te leren kennen.”

Totaal ontzorging voor kantoor- en bedrijfsruimtes

Bij Place for Bizz geloven we dat mensen zakelijk het beste uit de verf komen in een omgeving die voelt als thuis. Daarom zorgen we voor business centers waar mensen zichzelf kunnen zijn en (h)erkend worden. En waar ze hun successen en ervaringen kunnen delen met anderen, want we zijn ervan overtuigd dat anderen ontmoeten kan leiden tot mooie, nieuwe kansen.

We doen er alles aan om jou een werkplek te bieden waar je je thuis voelt. Een plek waar je prettig en ongestoord kunt werken terwijl je deel uitmaakt van het actieve netwerk van Place for Bizz.