Rianne Stevels, Host Eindhoven De Hurk

Zowel nieuwe als ervaren ondernemers bevinden zich op de juiste plaats bij Place for Bizz! Een prettige werkomgeving met leuke mensen en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Voor ontspanning tussen het werken door ben ik ook in voor een praatje of een kop koffie.

Marijke Heemskerk, Host Valkenswaard

In mijn werk als host is het iedere dag opnieuw een uitdaging om een fijne werkomgeving te creëren voor onze huurders, door te luisteren, mee te denken en vooral door te doen, om zodoende Place for Bizz de ‘Place to be’ te maken!

 

Lydia Kruip, Host Eindhoven De Hurk

Voor mij is Place for Bizz werken in een aangename, lichte omgeving die continu in beweging is.

José Pontenagel, Host

Als host bij Place for Bizz vind ik het belangrijk dat onze ondernemers zich thuisvoelen in een energieke en dynamische omgeving.

Monique Bax, Host Helmond

Komt u een keer bij Place for Bizz werken op een flexplek of huurt u een kantoor bij ons, dan sta ik voor u klaar als servicegerichte host, met af en toe een hapje en een drankje erbij.

Lity ten Holter, Host Valkenswaard

Mijn werk als host en telefoniste bij Place for Bizz is zeer afwisselend en ik wil er graag mede zorg voor dragen dat iedereen zich thuis voelt.

 

Margje Iven, Host Helmond

Als host bij Place For Bizz weet je nooit wat de dag je gaat brengen. Dat maakt dit werk zo ontzettend leuk om te doen. Mijn motto: ‘maak van je klant een gast’ kan ik hier zeker waarmaken.

Mirjam Havelaar, telefoniste

Als telefoniste van Place for Bizz ben ik vaak het eerste aanspreekpunt van onze huurders. Ik zorg ervoor dat er geen belangrijke klanten of vragen gemist worden. Ik doe mijn werk met veel plezier en vind het fijn om deze taak uit handen te nemen van onze huurders!

Marc Kuipers, General Manager

Met een sterk gevoel voor persoonlijk contact en optimale flexibiliteit, zoek ik naar de dienstverlening die perfect aansluit bij uw wensen!

Ella Visser, Sales & Marketing & Communicatie

Bij Place for Bizz houd ik me bezig met sales, marketing & communicatie en alle ins en outs van de huurovereenkomsten. Ik probeer alle (potentiële) huurders het fijne, open gevoel mee te geven dat ik bij Place for Bizz ervaar!

Monique Verdonk, Operationeel Manager

Ik houd me bezig met alles wat er speelt bij de vijf business centers die onder Place for Bizz vallen. Dit doe ik met heel veel plezier en enthousiasme. En als u het net zo naar uw zin heeft als ik, zijn we heel tevreden bij Place for Bizz.

Vera Leenders, Financieel Manager

Als financieel manager ben ik verantwoordelijk voor alle financiële werkzaamheden, van boekhouding tot het samenstellen van de jaarcijfers. Ik doe dat graag bij Place for Bizz vanwege de prettige werksfeer voor mij en mijn collega’s, maar zeker ook voor onze huurders.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap

Place for Bizz

8,1

10 0
83 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2017 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.