Place for Bizz verhuurder full service kantoor- en bedrijfsruimtes

Al meer dan 37 jaar exploiteert Place for Bizz (via BRE BV) business centers. In 1980 werd het eerste business center in Valkenswaard geopend. In deze jaren heeft Place for Bizz al meer dan 600 ondernemingen, klein en groot, gehuisvest. Momenteel is Place for Bizz met ruim 15.000 m2 een van de grootste aanbieders van flexibele huisvesting in de Brainport Regio.

Vanuit deze ervaring kennen en herkennen we de behoefte van ondernemingen en hun werknemers. Onze missie: voor een aangename én professionele werkplek ga je naar Place for Bizz!

Wie zijn wij?

Wij hebben de overtuiging dat mensen zakelijk optimaal tot hun recht komen in een professionele omgeving die voelt als thuis. Omdat je je lekker moet voelen om te kunnen presteren. Dat vereist een werkomgeving waar mensen herkend en erkend worden, waar ze hun successen en ervaringen kunnen delen.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Met veel oog voor detail nemen we u tijd uit handen en creëren we een werkplek met vele extra’s. Onze vele faciliteiten zetten we in om u te ontzorgen. Zodat u niet alleen gewoon fijn kunt werken, maar deel uitmaakt van het actieve netwerk van Place for Bizz.

Lydia Kruip, Host Eindhoven De Hurk

Voor mij is Place for Bizz werken in een aangename, lichte omgeving die continu in beweging is.

Rianne Stevels, Host Eindhoven De Hurk

Zowel nieuwe als ervaren ondernemers bevinden zich op de juiste plaats bij Place for Bizz! Een prettige werkomgeving met leuke mensen en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Voor ontspanning tussen het werken door ben ik ook in voor een praatje of een kop koffie.

Bettina, Host

Als Host voor de diverse vestigingen van Place for Bizz is het telkens weer een uitdaging om alle uiteenlopende werkzaamheden zo goed mogelijk te verrichten. Flexibiliteit, gastvrijheid, toewijding en een positieve werksfeer zijn volgens mij de sleutelwoorden die horen bij Place for Bizz.

Monique Bax, Telefoniste

Als telefoniste bij Place For Bizz sta ik u graag vriendelijk en met een lach te woord. Door actief te luisteren handel ik oplossingsgericht, zodat de klant zich ook echt “begrepen” voelt.

Margje Iven, Host Helmond

Als host bij Place For Bizz weet je nooit wat de dag je gaat brengen. Dat maakt dit werk zo ontzettend leuk om te doen. Mijn motto: ‘maak van je klant een gast’ kan ik hier zeker waarmaken.

Hilde Tilburgs, Medewerkster PostNL

Bij Place for Bizz Helmond ben ik werkzaam als medewerkster voor het PostNL Business Point. Ik geef de klanten van PostNL graag het Place for Bizz-gevoel mee!

Lity ten Holter, Host Valkenswaard

Mijn werk als host en telefoniste bij Place for Bizz is zeer afwisselend en ik wil er graag mede zorg voor dragen dat iedereen zich thuis voelt.

 

Marijke Heemskerk, Host Valkenswaard

In mijn werk als host is het iedere dag opnieuw een uitdaging om een fijne werkomgeving te creëren voor onze huurders, door te luisteren, mee te denken en vooral door te doen, om zodoende Place for Bizz de ‘Place to be’ te maken!

 

Mirjam Havelaar, Telefoniste

Als telefoniste van Place for Bizz ben ik vaak het eerste aanspreekpunt van onze huurders. Ik zorg ervoor dat er geen belangrijke klanten of vragen gemist worden. Ik doe mijn werk met veel plezier en vind het fijn om deze taak uit handen te nemen van onze huurders!

Joke van der Heijden, Host Helmond

Werken bij Place for Bizz is voor mij werken in een prettige en dienstverlenende omgeving. Samen met mijn collega’s creëren wij een sfeer waarin alle ondernemers en gasten zich welkom voelen.

Marc Kuipers, General Manager

Met een sterk gevoel voor persoonlijk contact en optimale flexibiliteit, zoek ik naar de dienstverlening die perfect aansluit bij uw wensen!

Monique Verdonk, Operationeel Manager

Ik houd me bezig met alles wat er speelt bij de vijf business centers die onder Place for Bizz vallen. Dit doe ik met heel veel plezier en enthousiasme. En als u het net zo naar uw zin heeft als ik, zijn we heel tevreden bij Place for Bizz.

Yvonne Beuker, Commercieel Medewerker Binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst zorg ik ervoor dat onze huurders op de juiste plek zitten. Voor iedereen is er namelijk een passende ruimte te vinden, zeker bij Place for Bizz!

Vera Leenders, Financieel Manager

Als financieel manager ben ik verantwoordelijk voor alle financiële werkzaamheden, van boekhouding tot het samenstellen van de jaarcijfers. Ik doe dat graag bij Place for Bizz vanwege de prettige werksfeer voor mij en mijn collega’s, maar zeker ook voor onze huurders.

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.