WEBZIES

www.webzies.nl

Wij als WEBZIES wilden graag met een eigen identiteit dicht in de stad en toch gebruik maken van een concept waar meerdere bedrijven op aangesloten zijn. De keuze voor Place for Bizz was daarom ook snel gemaakt omdat dit de perfecte invulling geeft in wat wij zochten. – Tomas Nijssen

 

Online marketing bureau WEBZIES!

Fris. Nieuw. Gedreven. Eigenwijs. Dat is WEBZIES!

 

Een aantal frisse koppen die de fijne kneepjes van het vak geleerd hebben aan bureauzijde. Niet nieuw in het vak, wel nieuw als onderneming. Waarom? Omdat we gedreven zijn en overal kansen zien. Omdat we eigenwijs zijn. Omdat we denken dat uw resultaat altijd beter kan!

U kunt bij ons terecht met al uw online marketing vraagstukken. We combineren de laatste kennis en inzichten met een gezonde portie boerenverstand. Immers: de concurrentie voorblijven zit ‘m niet alleen in het beheersen en begrijpen van de nieuwste (technische) kennis, maar ook in de manier van denken. Maar: denken is niet het enige wat we doen. Wat we bedenken kunnen we namelijk ook veelal zelf uitvoeren! Handig voor u. Dan kunt u zich namelijk weer richten op dat waar u goed in bent: ondernemen. Uw inzichten en ideeën horen we graag. Dan doen wij de rest. Met resultaat. Beloofd!

Webzies

Meer Informatie

Place for Bizz™ is een concept van Bedrijvencentra Regio Eindhoven BV (BRE BV) en is gevestigd op Collseweg 23, 5674 TR Nuenen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040 263 11 11.

Algemene voorwaarden kantoorruimte
Algemene voorwaarden vergaderen
Sitemap
Sponsoring

8,1
10 0
Place for Bizz
86 Beoordelingen

Vestigingen

Eindhoven Centrum
Eindhoven De Hurk
Eindhoven Noord
Valkenswaard
Helmond

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Place for Bizz?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wilt u meer informatie over Place for Bizz? Vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Copyright © 2019 Place for Bizz. Alle rechten voorbehouden.